خبرگزاری کار ایران

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت مطرح کرد:

پایان قرعه کشی‌ها در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو

پایان قرعه کشی‌ها در سامانه یکپارچه تخصیص خودرو
کد خبر : ۱۲۸۳۶۵۷

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت از برقراری تعادل عرضه و تقاضا در اغلب خودروهای تولیدی در کشور خبر داد.

به گزارش ایلنا، منوچهر منطقی با اعلام این خبر گفت: با توجه به اینکه در شش ماه نخست امسال ۴۰۲ هزار خودروی سواری کامل از دو خودروساز بزرگ کشور به بازار عرضه شده که در مقایسه با مدت مشابه پارسال (۱۰۵ هزار دستگاه)، رشد بیش از ۲۸۳ درصدی را نشان می‌دهد، در عمل غیر از محصولات یک خودروساز در کشور، همه خودروها از فرآیند قرعه کشی در سامانه یکپارچه فروش خودرو خارج شده‌اند.

وی با اشاره به تجارب به‌دست آمده از سه دوره عرضه خودرو در سامانه یکپارچه فروش خودرو بر مبنای قرعه‌کشی گفت: عرضه و تقاضا در اغلب خودروهای تولیدی کشور برای عرضه خودرو به مصرف کنندگان واقعی در نیمه دوم امسال از تعادل برخوردار است.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت اضافه‌ کرد: با توجه به آنکه برنامه افزایش تولید در شش ماه دوم سال نیز در برنامه خودروسازان قرار دارد، در عمل به‌طور منظم ماهیانه صد هزار دستگاه خودرو در معرض فروش گذاشته می‌شود.

به گفته منطقی، در نیمه دوم امسال، عرضه همه خودروهای شرکت سایپا و دیگر شرکت‌های خودروساز با توجه به معادل بودن عرضه و تقاضا، توسط خود شرکت‌ها یا از طریق بورس کالا انجام می‌شود.

وی ادامه داد: شرکت ایران خودرو نیز در نیمه دوم امسال، فروش خودروهای تولیدی را در سامانه فروش خود شرکت اجرا خواهد کرد.

معاون صنایع حمل و نقل وزارت صمت بر رعایت الزامات قانونی مصوب مجلس شورای اسلامی مانند تخصیص ۵۰ درصد ظرفیت تولید به طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت و تخصیص ۱۰ درصد ظرفیت تولید به طرح جایگزینی خودروهای فرسوده توسط این شرکت‌های خودروساز تأکید کرد.

وی با اعلام این‌که در نیمه دوم امسال قرعه کشی بر مبنای ثبت نام در سامانه یکپارچه فروش خودرو نخواهد بود، گفت: از این پس، این سامانه به منظور نظارت سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولیدکنندگان بر تعداد فروش مجاز خودرو، تحویل به‌موقع خودرو توسط خودروسازان و همچنین اجرای مصوبات مجلس شورای اسلامی بهره برداری خواهد شد.

منطقی ابراز امیدواری کرد: با تداوم روند تکمیل خودروهای ناقص، کسب آمادگی لازم در زنجیره تأمین برای افزایش تولید و بهره گیری از سازوکار واردات برای تنظیم بازار و انتقال فناوری به کشور، صنعت خودرو با هم‌افزایی و یکپارچگی بیشتر، مسیر تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین را طی کند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز