خجستهمهر خبر داد:
امضای موافقتنامه یک میلیارد دلاری مناطق نفتخیز جنوب با ملی حفاری
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران از امضای توافقنامه یک میلیارد دلاری میان شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با شرکت ملی حفاری ایران خبر داد و تاکید کرد: بر اساس مفاد این توافقنامه، حدود ۲۰۰ میلیون دلار به بازسازی و نوسازی دکلهای حفاری شرکت ملی حفاری ایران اختصاص می یابد.
به گزارش ایلنا، محسن خجستهمهر در حاشیه بازدید از دکل ۵۸ فتح شرکت ملی حفاری ایران که امروز انجام شد، از حمایت همهجانبه شرکت ملی نفت ایران از شرکت ملی حفاری ایران خبر داد و گفت: موافقتنامه اخیر شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب با ملی حفاری مشتمل بر اختصاص ۲۰۰ میلیون دلار برای بازسازی ناوگان حفاری این شرکت است که مورد حمایت کامل شرکت ملی نفت ایران قرار دارد.
وی ادامه داد: شرکت ملی مناطق نفتخیز جنوب آمادگی خواهد داشت تا سالانه حدود ۴۰ میلیون دلار به بحث بازسازی ناوگان ملی حفاری اختصاص دهد و تامین اعتبار آن از سوی شرکت ملی نفت ایران تضمین خواهد شد.
معاون وزیر نفت با بیان اینکه شرکت ملی حفاری ایران جزیی از بدنه بالادستی صنعت نفت است، اظهار داشت: این شرکت نقش بی بدیلی در امر حاکمیتی ایفا می کند.
به گفته خجستهمهر، از مهمترین اولویتهای مطرح در شرکت ملی نفت ایران در خصوص پایداری ناوگان حفاری و کمک به توسعه و ثبات این شرکت، مشتمل بر مدیریت پایدار و نوسازی و بهسازی حدود ۷۴ دکل حفاری مورد استفاده در شرکت ملی حفاری ایران است.
وی با بیان اینکه شرکت ملی حفاری نمادی از اقتصاد مقاومتی در شرکت ملی نفت ایران است، تصریح کرد: به مدد خدمات کارکنان این شرکت در طول سال ها و پس از خروج شرکت های خارجی، خللی در تولید نفت و گاز کشور ایجاد نشده است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزایش میزان بهره وری را به عنوان یکی از الزامات کاری در شرکت ملی حفاری ایران برشمرد و خاطرنشان کرد: پیش از این یک دکل حفاری می توانست چهار حلقه چاه را حفاری کند؛ بر همین اساس لازم است تا نسبت به رسیدن به این حد نصاب اقدام شود.
خجستهمهر افزود: شرط بالا بردن بهرهوری در شرکت ملی حفاری ایران استفاده از فناوری روز و استفاده حداکثری از توان حدود ۱۷ هزار نفر از کارکنان این شرکت است که غالبا به عنوان نیروهای ارکان ثالث مشغول به فعالیت هستند.
وی انجام طرح طبقهبندی مشاغل ویژه نیروهای ارکان ثالث را به عنوان یکی از دستاوردهای قابل اهمیت شرکت ملی نفت ایران در دولت سیزدهم برشمرد و ابراز داشت: با انجام این طرح، علاوه بر دسته بندی مشاغل مختلف، پرداخت حقوق و مزایا به نیروها بر مبنای تخصص و نوع کار انجام می شود.
معاون وزیر نفت در خصوص روند تبدیل وضعیت نیروهای ارکان ثالث نیز بیان کرد: ایثارگران مشمول بندهای "و" و "د" در شرکت ملی حفاری ایران بالغ بر ۲۵۰۰ نفر هستند که هم اکنون تبدیل وضعیت حدود ۱۵۰۰ نفر انجام شده و مابقی افراد نیز بر اساس ابلاغیه اخیری که به مدیریت منابع انسانی شرکت ملی نفت ایران داشته ایم، تا پایان دی ماه به نیروی رسمی تبدیل وضعیت خواهند شد.
خجستهمهر، با قدردانی از نیروهای خدوم و زحمتکش صنعت نفت، تکریم آنان را از جمله وظایف سازمانی مدیران برشمرد و یادآور شد: تلاش می شود تا تمامی امکانات رفاهی لازم برای استفاده نیروهای فعال به ویژه نیروهای عملیاتی ارائه شود.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر نحوه خدمت رسانی این شرکت به زائران اربعین عنوان کرد: امسال برای نخستین بار دو ستاد یکی در حوزه جنوب کشور و دیگری در غرب کشور تشکیل شد که علاوه بر کمک های نقدی، از تمامی خدمت لجستیکی و ماشین آلات موردنیاز برای حمایت حداکثری از زائران اربعین استفاده کردند.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران افزود: در حوزه ستاد جنوب شرکتهای ملی مناطق نفتخیز جنوب، نفت و گاز اروندان و شرکت مهندسی و توسعه نفت و در حوزه ستادی در غرب کشور، شرکتهای متن، نفت و گاز پارس و نفت مناطق مرکزی ایران به خدمترسانی مشغول بودهاند.
خجستهمهر از قدردانی و تشکر مسئولان کشور و استانداران خوزستان، ایلام و کرمانشاه از خدمات شرکت ملی نفت ایران در خصوص خدمترسانی به زائران حسینی یاد کرد و گفت: شرکت ملی نفت ایران از تمامی امکانات خود برای خدمترسانی حداکثری به مردم استفاده میکند.