خبرگزاری کار ایران

توضیحات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورد خبر ایلنا

توضیحات معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری در مورد خبر ایلنا
کد خبر : ۱۲۵۴۰۲۶

بنابر آمار موجود تاکنون بیش از 2000 شرکت که براساس آیین نامه های ارزیابی سال‌های گذشته به عنوان شرکت دانش بنیان تاکید شده بودند در تمدید اتبار دانش بنیان شدن، از فهرست شرکت های دانش بنیان خارج و عدم تایید شدند که این آمار نشان از ارتقا و تدقیق معیارهای ارزیابی دانش بنیان دارد.

به گزارش ایلنا، معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری توضیحاتی در مورد گزارش خبرگزاری ایلنا با عنوان« مشوق‌های مالیاتی دانش بنیان‌ها، شرکت‌ها را به ولع انداخته است/ تولیدکننده گز خود را دانش بنیان جا زد» ارائه کرده است که به شرح زیر است:

1-از سال 1392 که بر مبنای اولین آیین نامه ارزیابی شرکت ها و موسسات دانش بنیان، شرکت های متقاضی دانش بنیانی، ارزیابیث شده اند تاکنون هر سال ویرایش جدید آیین امه مذکور، تدوین و در دستور کار قرار گرفته است این به روزسانی ها و تغییرات با هدف افزایش شفافیت در فرآیند ارزیابی و دقیق تر و سختگیرانه تر شدن معیارها انجام شده است . یکی از این تغییرات، روز رسانی فهرست کالا و خدمات دانش بنیان است که هر سال برخی محصولات از آن خارج شده و برخی حوزه های نوظهر و با فناوری بالا وارد آن می شوند این موضوع که به مرور زمان استانداردها ارتقا یافته و سختگیرانه تر شود ودر همه صنایع و فناوری ها امری طبیعی و پذیرفته شده است مانند ارتقا از استاندارد یورو 4 به یورو 5 در صنعت خودروسازی.

2- بنابر آمار موجود تاکنون بیش از 2000 شرکت که براساس آیین نامه های ارزیابی سال‌های گذشته به عنوان شرکت دانش بنیان تاکید شده بودند در تمدید اتبار دانش  بنیان شدن، از فهرست شرکت های دانش بنیان خارج و عدم تایید شدند که این آمار نشان از ارتقا و تدقیق معیارهای ارزیابی دانش بنیان دارد. شرکت تولید کننده گز در خبر مذکور ، ر مبنای مصوبه کار گروه ارزیابی و تشخیص صلاحیت شرکت ها و موسسات دانش بنیان در سال تایید و در سال 1398 نیز از فهرست شرکت های دانش بنیان  خارج شد.

3- فرمولاسیون گز بدون قند پروبیوتیک (سین بیوتیک) دارای عصاره گیاه استوایی این شرکت که برای آن از حمایت های دانش بنیانی همچون معافیت مالیاتی بهره مند شده بود علاوه بر ثبت اختراع ملی و بین المللی، مطابق با معیارهای دانش بنیانی آن از سالها از فناوری بالایی نیز برخوردار بود ، اما چون با نام تجاری گز به سازمان امور مالیاتی معرفی شد این شائبه به وجود آمد که صرفا «محصول گز» به عنوان محصول دانش بنیان مورد تایید قرار گرفته است که در جلساتی در همان سال ها با سازمان امور مالیاتی این مساله بر ایشان روشن و حل شد.

4-در آخر باید متذکر شد که وظیفه ارزیابی شرکت‌های دانش بنیان برعهده کارگروه ارزیابی و تشخیص شرکت‌ها و موسسات دانش بنیان است که از وزارتخانه های مختلف در آن عضویت دارند و شرکت ها بدون داشتن صلاحیت های لازم نمی‌تواند خود را به عنوان شرکت دانش بنیان «جا» بزند.

پرویز کرمی – رییس مرکزی و دبیر ستاد فناوری‌های نرم وتوسعه صنایع خلاق

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز