حسین یزدی در گفتوگو با ایلنا:
مردم اصفهان دغدغه اصلاحطلبی دارند/ بعد از وفات طاهری با مشکل مواجه شدیم/ مدیریت استان همچنان اصولگراست
یک فعال سیاسی اصفهان گفت: بعد از رحلت آیت الله طاهری و هجرت حجت اسلام والمسلمین عباسعلی روحانی به تهران اصلاح طلبان در این استان دچار ضعف در ساختار و تشکیلات شدند.
حسین یزدی در گفتوگو با خبرنگار ایلنا گفت: مردم اصفهان چه در گذشته و چه در انتخابات اخیر مجلس تا آنجا که شد و نامزدهای اصلاح طلب معرفی شده بودند، نشان دادند حامی اصلاحات هستند. اکثریت این مردم مانند همه کلان شهرها خواسته اصلاح طلبی و دموکراسی خواهی دارد.
وی افزود: بعد از رحلت آیت الله طاهری و هجرت حجت اسلام والمسلمین عباسعلی روحانی به تهران اصلاح طلبان در این استان دچار ضعف در ساختار و تشکیلات شدند. ستادهای آنها در هر انتخابات ضعیفتر از گذشته شکل میگیرد. الان در اصفهان ما یک رسانه اصلاح طلب مطرح چه به صورت مکتوب و چه بر خط نداریم و عملا ارتباط کسانی که رهبری جبهه اصلاحات را در این استان در دست دارند با مردم استان قطع است. اگر از دکتر صلواتی چشم پوشی کنیم هیچ کدام از آنها نه یاداشتی در رسانهای مینویسند و نه سخنرانی می کنند که مردم استان آنها را بشناسند و بتوانند با آنها ارتباط برقرار کنند. این افراد حتی در شبکههای اجتماعی هم حضور ندارند.
وی تاکید کرد: تنها صرف آنکه ما یک لیستی منتشر کنیم و نام چند حزب مطرح کشوری را ذیل آن بگذاریم و از نام خاتمی هم استفاده کنیم درست نیست. مردم باید پای صحبت این افراد بنشینند با آنها صحبت کنند ، یاداشتهای آنها را بخوانند و سپس این افراد که مورد اعتماد مردم هستند و با آنها ارتباط برقرار کردهاند میتوانند نامزد انتخاباتی معرفی کنند.در گذشته آقای طاهری امام جمعه فقید اصفهان یک تنه این بار را به دوش می کشید اما الان دیگر کسی نتوانسته است این خلا را پر کند.
وی تصریح کرد: الان برای هر مراسمی که در اصفهان از سوی اصلاح طلبان برگزار می شود ، ما شاهد آن هستیم هیچ تبلیغات شهری برای آن انجام نمی شود و تنها خود بدنه اصلاحات ممکن است در آن شرکت کند و سخنرانها هم همه از تهران هستند. از سوی دیگر احزاب هم که می خواهند دفاتر استانی بزنند معمولا به همین افراد محدود مراجعه می کنند و این افراد هم به جای گسترش احزاب ، عضو گیری ، برگزاری کلاس های آموزشی و جلسات عمومی و ارتباط با مردم شاهد آن هستیم که تنها یک مجوزی می شود که عدهای در جلسات شورای هماهنگی استان شرکت کنند و شاید از این همه حزب عضو شورای هماهنگی یک و یا دو حزب به طور جدی فعال هستند و بقیه تنها یک نام هستند.مجموع این عوامل باعث شده پایههای اصلاحات در اصفهان سست شود و نتواند آنچنان که باید و شاید با مردم ارتباط دو سویه برقرار کنند.
وی تاکید کرد: این وضعیت در شهرستانها بسیار وخیمتر است ، شاید دو تا سه حزب هستند که در بعضی از شهرستانها دفتر دارند و کار بسیار غیر تشکیلاتی و نامنظم است.
یزدی افزود: از سوی دیگر شهرداریها هم در کنترل اصولگرایان است ، مدیریت ارشد استان هم با اصلاح طلبان نیست که بتواند آنها را در منسجم شدن تقویت و کمک کند.
این فعال سیاسی تصریح کرد: در اصفهان باید یک اتفاق بزرگ بیافتد، افراد اصلاح طلب و شناخته شده و مطرح کشوری که به دنبال منافع مادی نیستند و از اصلاحات نمیخواهند لقمه نانی به دست آورند و به پست و مقامی برسند اصلاحطلبی را از زیر بنا در این استان بازسازی کنند وگرنه با چنین وضعیتی انتخابات شوراها هم از هم اکنون اصلاح طلبان نتیجه مطلوب در آن نخواهند گرفت.