رئیس اتاق بازرگانی اصفهان:
140 طرح برای ارائه به سرمایهگذاران آماده کردهایم
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان گفت: با توجه به پتانسیلهای شهر اصفهان، اتاق بازرگانی به همت استانداری، 140 طرح را برای ارائه به سرمایه گذاران آماده کرده است.
به گزارش ایلنا از اصفهان، عبدالوهاب سهل آبادی امروز در همایش بین المللی فرصت های سرمایه گذاری شهر خلاق اصفهان، با اشاره به اینکه اصفهان شهر صفا و صلح است، اظهار کرد: هنوز ناقوس کلیساها در اصفهان به صدا در میآید و آتشکده زرتشتیان روشن است و کلیمیان در محله جویباره زندگی می کنند.
وی با تاکید بر اینکه اصفهان پتانسیل زیادی برای سرمایه گذاری دارد، تصریح کرد: یکی از سرمایه های این استان مردم این شهر به عنوان مردمی مقتصد، کاری و فعال هستند.
رئیس اتاق بازرگانی اصفهان با اشاره به 8600 واحد صنعتی بزرگ و کوچک صنعتی در استان اصفهان، بیان کرد: در این استان 150 هزار واحد صنفی مشغول فعالیت هستند که بیش از نصف آنها واحدهای تولیدی و خدماتی هستند.
به گفته وی، 20 هزار اثر تاریخی در اصفهان ثبت شده و 300 هزار گردشگر خارجی به این شهر سفر کرده اند همچنین 7 درصد تولید ناخالص ملی مربوط به استان اصفهان است.
سهل آبادی با بیان اینکه، اصفهان با 8 استان مرز مشترک دارد، گفت: اصفهان به نوعی جعبه تقسیم ایران است.
وی ادامه داد: با توجه به این پتانسیل ها اتاق بازرگانی به همت استانداری اصفهان 140 طرح را برای ارائه به سرمایه گذاران آماده کرده است.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، طی هشت ماه گذشته 27 میلیون تن کالا در 1700 سفر توسط 450 شرکت حمل و نقل بار جابجا شده همچنین 11 میلیون مسافر توسط 137 شرکت مسافربری جابجا شده اند.
وی درباره صحبت های مشاور ارشد رئیس جمهور مبنی بر اینکه اصفهان باید به فراصنعتی شدن فکر کند، گفت: این اتفاق در اصفهان رخ داده و 210 شرکت دانش بنیان و همچنین 135 دانشگاه در استان فعال هستند.
سهل آبادی با اشاره به اینکه باید دید در کجای ایران همانند اصفهان بخش خصوصی، شورای شهر و شهرداری برای توسعه دست به دست هم داده اند، بیان کرد: با توجه به این پتانسیل ها دولت باید به اصفهان توجه کند و مشکلات آن را ببیند.
وی تاکید کرد: مردم استان اصفهان بیشترین انتظار را از مردم دارد و خواستار این است که بخش خصوصی به زاینده رود و احیای آن توجه ویژه ای داشته باشد.
به گفته رئیس اتاق بازرگانی اصفهان، اینکه اصفهان در گذشته جایگاه ادبا و مشاهیر بوده درصد قابل توجهی از آن مرهون وجود زاینده رود است و از متولیان دولتی نیز انتظار احیای زاینده رود را داریم.