رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان هشدار داد:
آنفولانزای فوق حاد پرندگان بیماری مشترک بین انسان و دام است
انواع ویروس بیماری آنفولانزای پرندگان، در دستگاه تنفس، گوارش و اعصاب، جایگزین شده و در کنار سایر علائم بالینی، باعثکاهش تولید طیور میشود که این کاهش تولید، اثرات اقتصادی زیانباری بر صنعت طیور و همچنین سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان در کارگاه آموزشی مقابله با بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان گفت: این کارگاه به منظور آشنایی بیشتر تولید کنندگان با راهکارهای بهداشتی پیشگیرانه، مقابله با بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان و در محل سالن اجتماعات مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، مسعود غفاری گفت: این کارگاه آموزشی در راستای برگزاری دورههای آموزشی و ترویجی ادارهکل دامپزشکی استان و برای بالغ بر ۹۰ نفر از مرغداران این شهرستان برگزار شد.
رییس شبکه دامپزشکی شهرستان گلپایگان گفت: فراگیران در این کارگاه آموزشی با بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان، راههای پیشگیری، ایمنی و نحوه مبارزه با آن به طور کامل آشنا شدند.
وی افزود: با توجه به شروع فصل سرما و گزارش مواردی از درگیری برخی از کشورها در مناطق اروپا و آسیا با این بیماری خطرناک، رعایت اصول و اقدامات بیوسکیوریتی و همکاری تولیدکنندگان با شبکه دامپزشکی شهرستان از مهمترین فعالیتهای پیشگیرانه در این راستا به شمار میرود.
غفاری، ضمن اشاره به مشترک بودن آنفولانزای فوق حاد پرندگان بین جامعه انسانی و دامی گفت: در صورت بروز این بیماری در جامعه انسانی، امنیت و بهداشت عمومی جامعه مورد تهدید قرار خواهد گرفت.
وی گفت: انواع ویروس بیماری آنفولانزای پرندگان، در دستگاه تنفس، گوارش و اعصاب، جایگزین شده و در کنار سایر علائم بالینی، باعثکاهش تولید طیور میشود که این کاهش تولید، اثرات اقتصادی زیانباری بر صنعت طیور و همچنین سلامت و بهداشت عمومی جامعه دارد.