دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان نجفآباد:
استقرار آزمایشگاه سنجش کیفیت نان در شهرستان نجفآباد
سنجش کیفیت نان درشهرستان نجفآباد بهعنوان یک مولفه اصلی برای سلامت مردم مدنظر است که در این زمینه با استقرار آزمایشگاه مستقل سنجش کیفیت نان نیز این مقوله به خوبی ارزیابی میشود.
دبیر کارگروه آرد و نان شهرستان نجفآباد در همایش آموزشی نان که توسط انجمن حمایت از حقوق مصرفکنندگان برگزار شد؛ با اشاره به راهاندازی سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۲۴۱۲۴ جهت ارتباط مستقیم مردم و مسئولان در مورد کیفیت نان افزود: شهروندان از طریق این پل ارتباطی میتوانند تمامی نظرات، انتقادات، پیشنهاد یا شکایات خود از نحوه تهیه و توزیع نان، ساعات فعالیت و نحوه برخورد با مشتریان واحدهای نانوایی را درکنار دیگر مسائل مربوط را با مدیران مرتبط در میان بگذارند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، صادقی، با اشاره به استقرار آزمایشگاه مستقل سنجش کیفیت نان در شهرستان به عنوان یکی از نقاط موفق استان در این زمینه گفت: در همین راستا با همکاری خوب شبکه بهداشت و درمان طی ماههای اخیر بازدیدهای مستمری از واحدهای فعال این بخش صورت گرفته و در این میان با تخلفات احتمالی مشاهده شده نیز برخوردهای لازم صورت گرفته است.
توضیحات گلهداری(رئیس شبکه بهداشت و درمان) در مورد راهکارهای عملی و نکات بهداشتی مرتبط با افزایش کیفیت نان به همراه سخنرانی نامداری رئیس اداره صنعت، معدن و تجارت پیرامون لزوم برگزاری دورههای آموزشی به صورت فصلی و ایجاد محیط رقابتی بین نانوایان در موضوع تولید نان کیفی و انتخاب نوع آرد توسط اتحادیه نانوایان دیگر بخشهای این نشست را تشکیل میداد.
انجمن حمایت از حقوق مصرفکنندگان نجفآباد که کار خود را از حدود یک سال پیش به صورت رسمی شروع کرده؛ در این مدت در راستای اهداف آموزشی و مشاورهای خود به اقشار مختلف تاکنون دو همایش ویژه اتحادیه اغذیهفروشان و رستورانداران را نیز در شهریور ماه امسال برگزار کرده است.
در این برنامه آموزشی که با حضور بیش از سیصد نفر فعال حوزه پخت نان، مسئولان اتحادیه و جمعی از مسئولان برگزار شد، ضمن تقدیر از واحدهای نمونه و دستگاههای اجرایی متولی این موضوع، مهمترین آسیبهای این بخش مورد بررسی قرار گرفت و حاضرین با جدیدترین شیوههای ارتقاء ارتقاء کیفیت تهیه و توزیع انواع نان آشنا شدند.