خبرگزاری کار ایران

خانواده‌های امروزی از مدیریت رسانه‌ها غافل شده‌اند

خانواده‌های امروزی از مدیریت رسانه‌ها غافل شده‌اند
کد خبر : ۲۳۵۲۰۸

مدیریت بر رسانه، اهمیت به زمان، حسن خلق و توجه والدین به یکدیگر و فرزندان، چهار موضوع مهمی است که باید خانواده ها بیش از موارد دیگر به آنها توجه کنند.

مدیر فرهنگسرای باران گفت: تربیت فرزندان موضوعی است که مورد غفلت خانواده ها قرار گرفته و رسانه های مجازی سبب دوری خانواده ها از یکدیگر در زمان حضور در منزل شده اند که باید این مسئله با آموزش های لازم و با دقت کافی مورد بازبینی و اصلاح قرار گیرد.

به گزارش ایلنا از اصفهان، " حسن زارع " درباره مهم ترین مباحثی که در خانواده های امروزی به آنها کمتر توجه می شود و لازم است مورد دقت قرار گیرد، اظهار داشت: مدیریت بر رسانه، اهمیت به زمان، حسن خلق و توجه والدین به یکدیگر و فرزندان چهار موضوع مهمی است که باید خانواده ها بیش از موارد دیگر به آنها توجه کنند.

وی درباره برنامه های فرهنگسرای باران گفت: این فرهنگسرا در منطقه ۸ واقع شده است و بالغ بر ۶۰ هزار جمعیت را زیرپوشش دارد که حدود پنج هزار خانواده در محله های شمس آباد، آهنگران، دستگرد و پوریای ولی را در بر می گیرد.

مدیر فرهنگسرای باران ادامه داد: در راستای فرهنگسازی صحیح برای خانواده ها کانون های مختلفی در این فرهنگسرا ایجاد شده که شامل ۵ کانون مادران برای افراد ۲۰ تا ۴۵ ساله، کانون تجربه(افراد ۴۵ سال به بالا)، کانون پدران، پسران و روبه دریا(دختران نوجوان) است.

زارع بیان کرد: کانون پدران پس از هرجلسه مشاوره یک جلسه مشاوره عمومی با حضور همسران دارد که در آنها موضوعات تربیتی آموزش داده می شود و کانون مادران نیز هر ۶ هفته یکبار یک جلسه عمومی دارند.

مدیر فرهنگسرای باران خاطرنشان کرد: همچنین با توجه به نقش تاثیرگذار مادران در بنیان نهادن تربیت خانوادگی کلاس های آموزشی برای مادران نیز بسیار در زندگی خانوادگی تاثیرگذار بوده است.

وی تاکید کرد: زمانی این تربیت حداکثر تاثیرگذاری را خواهد داشت که همه خانواده قصد تغییر داشته باشند و براین اساس برنامه ای با نام آدینه خانوادگی مطرح شده است.

زارع با اشاره به اینکه این فرهنگسرای محله محور احیای هویت محلی ر ا مدنظر قرار داده است گفت: با توجه به اهتمام ویژه ای که در زمینه فرهنگسازی خانواده ها داریم طرح آدینه های خانوادگی با حضور خانواده ها جمعه های هرماه برگزار می شود.

وی با بین اینکه این برنامه ترکیبی از مشاوره، آموزش مباحثخانواده، برنامه هنری همچون نمایش، برنامه های تفریحی و استفاده از بازی های فکری است، تاکید کرد: برای برگزاری این برنامه ریشه های مشکلات اجتماعی و زندگی خانوادگی سنجش شده است.

وی با بیان اینکه این برنامه با نمایش و بازی آغاز می شود و در طول این برنامه ها نکات کلیدی به مخاطب آموزش داده می‌شود، افزود: مسلم است که اگر فردی تنها برای یک ساعت مشاوره به این مرکز مراجعه کند قدرت بازدارندگی بالای ذهن اجازه نمی دهد تا مشاوره را بپذیرد.

زارع با اشاره به اینکه همچنین نمایشگاه عهد در شش ایستگاه برای مخاطب ویژه نوجوان و عموم مردم برگزار شد، بیان کرد: ایستگاه آیه الست(عهدی که بستیم)، غدیر، نامه های کوفیان، وفاداری حضرت عباس(ع)، دفاع مقدس و عهدی که می بندیم از جمله این ایستگاه هاست که در هرکدام یک سیر تاریخی درباره موضوع عهد و وفای به عهد را معرفی کرد.

وی اضافه کرد: همچنین حسن خلق و آموزش کنترل خشم از جمله اهداف کلی در نظرگرفته شده برای این فرهنگ سراست که در قالب برنامه های درنظر گرفته شده برای آموزش به آنها توجه شده است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز