استاندار اصفهان تاکید کرد:
در تلاش برای گرفتن امتیاز انتشار یک روزنامه در سطح ملی هستیم
یک روزنامه در تراز ملی، حق استان اصفهان است و اعلام آمادگی می کنیم که زمینه کمک و بسترهای آنرا فراهم کنیم.
رسول زرگرپور، استاندار اصفهان، در نشستی که با موضوع مسائل مربوط به رسانههای استان با حضور حسین انتظامی، معاون مطبوعاتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و اصحاب رسانه اصفهان برگزار شد، خواستار حمایت بیشتر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای انتشار یک روزنامه با برند اصفهان در تراز ملی شد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، استاندار اصفهان افزود: در این زمینه باید وزرات ارشاد از مطبوعات و رسانههای محلی حمایت لازم را انجام دهد و برای انتشار یک روزنامه با تراز ملی در استان نیز تلاش کند.
وی اظهار داشت: یک روزنامه در تراز ملی حق استان اصفهان است و اعلام آمادگی میکنیم که زمینه کمک و بسترهای آنرا فراهم کنیم.
رسول زرگرپور با بیان اینکه در تلاش برای گرفتن امتیاز انتشار یک روزنامه در سطح ملی هستیم، تصریح کرد: تاکنون به نتیجه ملموسی نرسیدهایم، اما در این زمینه اعلام آمادگی میکنیم.
وی با اشاره به اینکه سابقه و قدمت نخستین نشریه مطبوعاتی در اصفهان به ۱۳۱ سال قبل برمیگردد که در چهار صفحه چاپ شد و دوازه سال دوام آورد، یادآور شد: در دوره قاجاریه اصفهان ۵۷ عنوان، پهلوی اول ۲۸ عنوان و پهلوی دوم ۴۰ عنوان نشریه وجود داشت.
مدیر ارشد استان خاطر نشان کرد: امروز در استان اصفهان ۲۳۰ نشریه از جمله پنج روزنامه با تیراژ ۱۲ هزارتایی چاپ میشود و این تعداد و تیراژ متناسبت با جمعیت پنج میلیونی استان و دو میلیونی شهر اصفهان نیست.
وی با بیان اینکه باید قبول کرد که این پنج روزنامه نمیتواند جوابگوی استان اصفهان باشد، افزود: برخی از روزنامهها مانند نسل فردا در سایر استانها نیز توزیع میشود و برخی دیگر مانند اصفهان امروز یک بنگاه مطبوعاتی با تنوع در بخشهای مختلف است.
زرگرپور تأکید کرد: با توجه به ویژگیهای فرهنگی اصفهان در کشور و بلوغ فکری مردم آن، انتظار میرود روزنامههای استان با تعداد و تیراژ بیشتری فعالیت کنند.
وی عنوان نمود: باید فرهنگ روزنامهخوانی در اصفهان ارتقاء یابد و سردبیران روزنامهها تلاش کنند نشریهای قابل اعتماد و جذاب برای آگاهی و هدایتگری مردم ارائه دهند.
معاون مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز اظهار داشت: همگام با تحولات در عرصه رسانهای جهان، توجه به رسانههای محلی یک سیاست جدی است و روند رسانهای دنیای امروز محدود شدن و کاهش نفوذ رسانههای ملی و در عوض ایجاد فرصت برای توسعه رسانههای بین المللی، اجتماعی، تخصصی و محلی است.
وی با اشاره به اینکه تقاضا برای نشریات جدید باید با در نظر گرفتن آمایش سرزمین باشد، اضافه کرد: در کشور وجود حدود ۲۵۰ روزنامه، ظرفیت این بخش را اشباع نموده است.
انتظامی افزود: مطابق قانون، بیش از دو میلیارد تومان برای بیمه خبرنگاران به روزنامههای سراسری و محلی اختصاص داده شده که باید از این ظرفیت استفاده شود.
در این نشست که شب گذشته در استانداری اصفهان برگزار شد، برخی از صاحبان امتیاز نشریات، خبرنگاران و مسئولان رسانهای اصفهان نظرات و مشکلات خود را در بخشهای مختلف بیان کردند.