مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان:
تصویب سند ایمنی راهها و سند کاهش تلفات جادهای در استان اصفهان
پروژه قطارسریعالسیر اصفهان - تهران نیازمند ۸ میلیارد تومان اعتباراست که قصد داریم این اعتبار را از طریق فاینانس تامین کنیم.
مدیرکل راه شهرسازی استان اصفهان بااشاره به اینکه قطارسریع السیراصفهان -، نخستین قطار پرسرعت کشور است که با وجود محدودیتهای اعتباری بیش از۵۰۰ کیلومتر راه در حال ساخت است، ادامه داد: پروژه قطار سریع السیر اصفهان - تهران برای تکمیل و بهره برداری به ۸ میلیارد تومان اعتبار نیاز دارد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، محمود محمودزاده با بیان اینکه قطار سریع السیر اصفهان - تهران از پروژههایی با اولویت دولت یازدهم است، اظهار داشت: با توجه به هزینههای بالای احداثاین خط، مصوبات مربوط به فاینانس این طرح را ازهیات دولت و شورای اقتصاد اخذ کردهایم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به اینکه فاینانس قطار تندروی اصفهان - تهران نزدیک به مرحله انعقاد قرارداد است، تاکید کرد: این پروژه در استانهای اصفهان، قم و تهران اجرا میشود که تاکنون ریل گذاری در اصفهان و قم پیشرفت محسوسی داشته است.
محمودزاده همچنین در ادامه با اشاره به اینکه برای نخستین بار در کشور سند ایمنی راهها در استان اصفهان به تفکیک هر شهرستان تدوین شد، گفت: در حال حاضر این طرح برای ۱۶ شهرستان آماده شده و مسائل و مشکلات تمام راههای شریانی، فرعی و روستایی در این سند شناسایی شده است.
وی بیان داشت: این سند در انطباق با نقشه تصادفات و براساس اولویتبندی راهکارهای لازم در شورای مدیریت بحران برای کاهش تلفات تعریف شده و قرار است بعد از این ملاک حوزه ایمنی راههای استان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه درحال حاضر عزم و اراده این مجموعه بر توسعه شبکه راههای استان است اظهارداشت: درحال حاضر ۵۲۰ کیلومترراه در حال بهره برداری داریم و امیدواریم درزمان برنامه ریزی مقرر این راهها به اتمام برسد، علاوه بر این پروژههایی همچون آزادراه کنار گذر شرق استان، تونل خوانسار، باند دوم مسیر بادرود به کاشان و… در حال احداثاست.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان همچنین از آغاز پروژه روکش آسفالت ۴۰۰ کیلومتر از راههای استان اصفهان خبر داد و گفت: به تازگی قرارداد عملیات ترمیم روکش آسفالت ۲۰۰ کیلومتر از راههای استان اصفهان منعقد شده است.
وی درخصوص اقدامات صورت گرفته در حوزه راه، بیان داشت: طی سالهای ۹۱ و ۹۲ در مجموع ۴۰۰ کیلومتر راه در استان اصفهان به بهره برداری رسید به گونهای در هر سال به طور متوسط ۱۹۰ کیلومتر راه ایجاد شد که حدود ۳ برابر متوسط سنوات قبل بوده است.
وی افق روکش آسفالت راههای استان اصفهان تا پایان سال جاری را ۷۰۰ کیلومتر عنوان کرد و افزود: امیدواریم تا پایان سال مالی(آخر تیرماه ۹۴) به افق هزار کیلومتر برسیم.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان همچنین از تصویب سند کاهش تلفات جادهای استان اصفهان خبر داد و یادآور شد: این سند با هدف کاهش آمار تلفات جادهای و با همکاری نهادهایی مانند پلیس راهور، ادارهکل حمل و نقل و پایانهها، اورژانس و هلال احمر تهیه شده است.
وی با اشاره به اینکه طبق آمار کشوری استان اصفهان رتبه پنجم تلفات جادهای را دارد، تصریح کرد: در صورت ارزیابی میزان تلفات جادهای با در نظر گرفتن میزان طول جادهها، استان اصفهان رتبه بیست و چهارم را در تصادفات جاده در بین دیگر استانها به خود اختصاص میدهد.
محمودزاده در ادامه با اشاره به اینکه برای بهبود وضعیت امنیت راهها، خدمات جاده را در ۲۰ نقطه حادثهخیز از جادههای استان اصفهان تجمیع کردیم، تصریح کرد: هدف از این اقدام کوتاه کردن فاصله امدادرسانی به آسیبدیدگان تصادفات جادهای است.
وی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی بر برنامههای دولت برای مسکن اقشار کم درآمد، گفت: به زودی سهمیه طرح مسکن اجتماعی دولت برای اقشار کمدرآمد در هر استان اعلام میشود.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان افزود: از دیگر طرحهای آماده شده در استان اصفهان طرح جامع مسکن است همچنین براساس سیاستهای جدید، دولت برای مسکن اقشار متفاوت، بستههای مختلفی را پیشنهاد خواهد داد.
* طرح بازنگری طرح تفصیلی شهر اصفهان تصویب شد
محمودزاده با اشاره به طولانی شدن روند تصویب طرح بازنگری طرح تفصیلی شهر اصفهان، عنوان داشت: این طرح در جلسات متعدد مورد بررسی قرار گرفته و در حال حاضر بیشترین قسمت آن نهایی شده است. در حال حاضر نیز طرح بازنگری طرح تفصیلی تمام مناطق شهرداری اصفهان به جز منطقه یک، سه و ۱۵ آماده ابلاغ است.
وی ادامه داد: در پنج سال گذشته تعداد طرحهای جامع شهری از ۱۸ طرح به ۹۸ طرح رسیده که تعدادی از آنها مراحل تصویب و ابلاغ را طی کرده و تعدادی نیز در حال طی کردن روندهای اداری است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان، ساخت ۵۱۲ تخت بیمارستانی در چند سال اخیر را از دیگر اقدامات این اداره برشمرد و متذکر شد: از جمله بیمارستانهای احداثشده میتوان به بیمارستان دهاقان، درچه، قهدریجان، دولتآباد، کلیشاد و نجفآباد اشاره کرد که برخی از آنها افتتاح و برخی در مراحل نهایی ساخت هستند.
وی با بیان اینکه این اداره در پنج سال گذشته سند بیش از ۱۰۰ هزار هکتار زمین دولتی را اخذ کرده، گفت: این اقدام برای حفظ اراضی دولتی و جلوگیری از زمینخواری بوده است.
مدیرکل راه و شهرسازی استان اصفهان با اشاره به وضعیت موجود ترافیکی و ترانزیتی جادههای استان اصفهان، گفت: تلاش ما برای افزایش این میزان به یک هزار کیلومتر است.