با تلاش کارشناسان حقوقی اداره کل استاندارد استان اصفهان صورت گرفت:
بیش از ۱۹۰۰ گالن سرکه تقلبی و غیر بهداشتی در اصفهان کشف شد
براساس اعلام گزراش های مردمی در۲۴ آذر ماه به اداره استاندارد مبنی بر تولید سرکه های غیربهداشتی وتقلبی درمنطقه حصه اصفهان، کارشناسان واحد حقوقی این اداره به همراه نیرو انتظامی سریعا به محل اعزام شده و درجریان بازدید از این کارگاه تولیدی بیش از ۱۹۰۰ گالن سرکه غیر بهداشتی و تقلبی را کشف و ضبط نمودند.
مدیر کل استاندارد استان اصفهان با اشاره به اینکه دیروز(۲۴آذرماه) درجریان بازدید کارشناسان حقوقی این اداره کل به منطقه حصه، یک کارگاه تولیدی سرکه غیر بهداشتی شناسایی شد گفت: سرکههای تولیدی در این واحد به صورت کاملا غیر مجاز؛ بدون علامت استاندارد و غیر بهداشتی تهیه شده و در آن از اسید استیک که محصولی غیرمجاز برای تولید سرکه به شمار میرود استفاده شده بود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، غلامحسین شفیعی، با اشاره به اینکه فردی که با مشارکت چند نفردیگر اقدام به تولید این نوع سرکه مینمود با همکاری ماموران انتظامی شهرستان اصفهان شناسایی و کارگاه وی پلمپ شد، ادامه داد: تخلفات این فرد شامل استفاده از نام تجاری غیر مجاز بر روی محصول، استفاده ابزاری ازنام و مشخصات واحدهای تولیدی کشور، درج آدرس جعلی و پروانه سلامت از اداره بهداشت؛ جعل علامت استاندارد بر روی محصول، و استفاده از اسید استیک در تولید این نوع سرکه بود.
وی تاکید کرد: این فرد که اقدام به جعل نام تجاری(اسپادانا و خشنود) بر روی سرکههای خود کرده بود از چند ماه گذشته اقدام به تولید این محصولات کرده و مردم باید توجه داشته باشند جهت خرید هرگونه محصول غذایی، به غیر از توجه به علامت استاندارد به کد ۱۰رقمی محصول نوشته شده در زیر علامت استاندارد نیز توجه کنند تا ازمجاز بودن محصول اطمینان حاصل کنند.
وی بیان داشت: در جریان بازرسیهای به عمل آمده توسط کارشناسان حقوقی اداره کل استاندارد استان اصفهان ازاین واحد تولیدی ۱۹۰۰ گالن سرکه ۳ لیتری(سرکه قهوهای) توقیف شد، همچنین حجم انبوهی از گالنهای خالی که دارای علامت جعلی استاندارد بود نیز جمع آوری شد.
شفیعی تصریح کرد: پرونده این تخلف در حال تکمیل شدن برای ارجاع به دادگاه است و توقع ما از دستگاه قضایی این است که با متخلفان این پرونده با قاطعیت برخورد کند چرا که سلامت مردم دارای اهمیت بسیار است و عدهای نباید به دلیل زیاده خواهی با سلامت مردم معامله کنند.
وی در ادامه صحبتهای خود به این نکته نیز اشاره کرد که سرکه مشمول استاندارد اجباری است و استفاده از اسید استیک برای تولید سرکه و یا دیگرمحصولات غذایی بسیار خطرناک است چرا که استفاده از این محصول صرفا جنبه صنعتی دارد.