مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان:
استانداردسازی فرهنگ و رفتارهای اجتماعی برای شهروندان اصفهانی
دربازرسیهای صورت گرفته، در هیچ یک از فرآوردههای لبنی تولید شده در اصفهان از روغن پالم استفاده نمیشود.
مدیرکل استاندارد و تحقیقات صنعتی استان اصفهان در خصوص بررسیهای مواد غذایی تولید شده در استان و به ویژه فرآوردههای لبنی با توجه به اتفاقات اخیر مرتبط با استفاده از روغن پالم گفت: در بازرسیهای صورت گرفته هیچ یک از فرآوردههای لبنی تولید شده در اصفهان از روغن پالم استفاده نمیکنند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، غلامحسین شفیعی با بیان اینکه مواد غذایی فلهای موجود در بازار یکی دیگر از چالشهای استان اصفهان است، ادامه داد: در این راستا اداره بهداشت استان باید نظارت جدیتری در خصوص تولید و توزیع مواد غذایی فلهای در بازار داشته باشد.
وی در بخش دیگری از صحبتهای خود، استانداردسازی فرهنگ و رفتارهای اجتماعی برای شهروندان اصفهانی را امری ضروری دانست و بیان کرد: در این راستا با امضای تفاهمنامه بین اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و اداره کل استاندارد استان اصفهان، استانداردسازی اماکن فرهنگی و برخی از رفتارهای عموم مردم در جامعه در دستور کار قرار گرفته است.
وی با بیان اینکه نظارت بر جایگاههای عرضه سوخت در طرح استان اصفهان نیز یکی دیگر از فعالیتهای اداره کل استاندارد استان اصفهان است، اظهار داشت: بر این اساس طی ۶ ماه گذشته با همکاری شرکت پخش فرآوردههای نفتی استان اصفهان ۴ هزار و ۹۲۶ ناظر استاندارد بر فعالیتهای اینجایگاهها نظارت داشتهاند.
شفیعی در ادامه عدم استاندارد بودن مصالح ساختمانی کارگاهی و زیرزمینی را از جمله چالشهای اداره استاندارد استان اصفهان عنوان کرد و افزود: تولید تیرچه بلوک، آجر و شن و ماسه در استان اصفهان بدون رعایت استانداردهای لازم صورت میگیرد.
وی با اشاره به باطل کردن مجوز پروانه کار ۱۵۰ واحد تولیدی مصالح ساختمانی در سطح استان اصفهان طی ۶ ماه گذشته اظهار داشت: البته باید توجه داشت که کارخانجات بزرگ تولید مصالح ساختمانی از جمله سیمان و کاشی دارای پروانه استاندارد هستند.