خبرگزاری کار ایران

ششمین کنگره شهدای طلاب اصفهان ۲۴ مهرماه در اصفهان برگزار می‌شود

ششمین کنگره شهدای طلاب اصفهان ۲۴ مهرماه در اصفهان برگزار می‌شود
کد خبر : ۲۱۳۳۴۱

استان اصفهان در دفاع مقدس حدود ۵۵۷ شهید روحانی را در کشوربه خود اختصاص داده است که این مسئله نشان از حضور پرشور جامعه روحانیت استان در عرصه نبرد حق علیه باطل دارد.

استان اصفهان در دفاع مقدس حدود ۵۵۷ شهید روحانی را در کشور به خود اختصاص داده است که این مسئله نشان از حضور پرشور جامعه روحانیت استان در عرصه نبرد حق علیه باطل دارد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، دبیر ششمین کنگره شهدا و ایثارگران روحانی استان اصفهان با اشاره به اینکه ششمین کنگره شهدا و ایثارگران استان اصفهان به منظور تجلیل و تقدیر از مجاهدت های روحانیت در دوران دفاع مقدس و تبیین نقش آنان در جنگ تحمیلی در اصفهان برگزار می‌شود، ادامه داد: این کنگره ۲۴ مهرماه، در سالن ناحیه مقاومت بسیج امام صادق(ع) اصفهان برگزار خواهد شد.

حجت الاسلام رضا غفاری پور، در نشست خبری تشریح برنامه های ششمین کنگره شهدا و ایثارگران روحانی استان اصفهان، گفت: کنگره شهدای روحانی کار خود را از سال ۸۸ آغاز کرد که در همان ابتدای کار، بررسی ها حاکی از آن بود که بیش از ۴ هزار شهید طلبه و روحانی در کشور وجود دارد که به نسبت جمعیت جامعه روحانیت، بالاترین میزان درصد شهدا در بین اقشار مختلف جامعه بود.

وی اضافه کرد: در همین راستا ششمین کنگره شهدا و ایثارگران استان اصفهان به منظور تجلیل و تقدیر از مجاهدت های روحانیت در دوران دفاع مقدس و تبیین نقش آنان در جنگ تحمیلی، روز پنج شنبه ۲۴ مهرماه، در سالن ناحیه مقاومت بسیج امام صادق(ع) اصفهان برگزار خواهد شد.

دبیر ششمین کنگره شهدا و ایثارگران روحانی خاطرنشان کرد: استان اصفهان همواره در انقلاب اسلامی و ۸ سال دفاع مقدس پیشگام بوده و حدود یک هفتم از کل شهدای روحانی کشور را داراست، به طوری که از میان ۴ هزار شهید روحانی کشور حدود ۵۵۷ شهید روحانی را به خود اختصاص داده است که نشان از حضور پرشور جامعه روحانیت استان در عرصه نبرد حق علیه باطل دارد.

مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سپاه صاحب الزمان(عج) اصفهان خاطرنشان کرد: از میان ۵۵۷ روحانی شهید استان اصفهان، ۳۷ نفر شهید جاوید الاثر، ۱۸ سردار شهید، و ۱۸ نفر از شهدای ترور هستند.

وی یادآور شد: از جمله نقش های جامعه روحانیت در ۸ سال دفاع مقدس، تقویت باورهای دینی و بصیرت افزایی رزمندگان اسلام، تبیین مشروعیت دفاع ملت ایران در برابر دشمن متجاوز، بیان احکام عمومی و مسائل دینی با استفاده از آیات و روایات بوده است.

حجت الاسلام غفاری پور در پایان گفت: از دیگر ماموریت های روحانیت در ۸ سال دفاع مقدس می توان به حضور در واحدهای عقیدتی سیاسی و تبلیغات یگان های رزمی، بصیرت بخشی به رزمندگان در اطاعت پذیری از فرماندهان و انجام امور رزمی و نظامی در نقش فرماندهان اشاره کرد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز