معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تاکید کرد:
ضرورت تدوین سند آیندهنگری جهادکشاورزی برای استان
تدوین سند آینده کاری جهاد کشاورزی استان، یک ضرورت اساسی است و مدیران این سازمان باید برای تهیه آن اقدام کنند.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان در شورای هماهنگی مدیران ستادی و شهرستانی سازمان جهادکشاورزی استان، خطاب به مدیران گفت: مخاطبان شما در سطح استان که همان کشاورزان، دامداران و… هستند، افراد بسیار شریف، زحمتکش، خستگیناپذیر، با صداقت و با وفا هستند و قطعا انجام کار برای این عزیزان، لذت خاصی را به همراه دارد و نوع برخورد شما با این عزیزان ظرافت خاصی میطلبد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، رسول یاحی اظهار داشت: در کشور ما بیش از ۱۶۵ میلیون هکتار زمین وجود دارد که بیش از ۱۱۲ میلیون هکتار آن غیرقابل کشت است و تنها ۵۳ میلیون هکتار آن قابل کشت است که از این میزان فقط در ۲۴ میلیون هکتار آن کشت صورت میگیرد.
وی افزود: از این ۲۴ میلیون هکتار در ۱۶ میلیون هکتار کشت به صورت دیم و ۸ میلیون هکتار کشت به صورت آبی صورت میپذیرد که به عبارت دیگر سهم کشت آبی فقط ۶ درصد است و با این وجود برای تأمین آب همین میزان نیز با مشکل روبه رو هستیم.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان تصریح کرد: در دنیای امروز سهم بخش کشاورزی در تأمین اشتغال، حدود ۳ درصد است اما در کشور ما بیش از ۲۰ درصد امر اشتغال در حوزه جهادکشاورزی صورت میپذیرد.
وی با اشاره به مشکلات کم آبی استان اذعان داشت: برداشتهای غیرمجاز و خلاف رویه نیز یکی از مشکلات ما در بخش آب است که امروز مدیریت ارشد استان باید تاوان اقدامات نسنجیده برخی از مدیران گذشته استان را بدهد.
یاحی ادامه داد: خوشبختانه در کنار همه این مشکلات، امروز استان اصفهان در بخش تولید شیر و گوشت قرمز در جایگاه ممتازی در سطح کشور قرار دارد و این مهم نتیجه تلاشها و زحمات مدیران است.
معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری اصفهان گفت: مدیریت ارشد استان بر تهیه و تأمین غذای سالم و مطلوب در استان توجه ویژهای دارد و با کوچکترین تخلفی در این حوزه با قاطعیت برخورد خواهد کرد و قطعاً به گونهای عمل خواهد شد که متخلفین در هیچ کجای این استان در این حوزه احساس امنیت نکنند.
یاحی با اشاره به پتانسیل علمی استان خاطر نشان کرد: مدیران جهادکشاورزی استان باید بیش از پیش به سمت علمی شدن مقوله کشاورزی پیش بروند و این پتانسیل با وجود بیش از ۱۷۰ واحد دانشگاهی و ۳۳۰ هزار دانشجو در سطح استان به خوبی مهیاست.
یا حی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به سبک زندگی ایرانی - اسلامی که مقام معظم رهبری بارها بر آن تأکید داشتهاند، افزود: با تکیه بر این الگو و رعایت بهینه استفاده از منابع میتوانیم بر بسیاری از مشکلات فائق آییم.
وی با اشاره به ضرورت توجه بخش کشاورزی به مباحثبیمهای و صندوق بیمه محصولات کشاورزی گفت: در کشورهای اروپایی هر خانواده ۱۳ درصد از سبد هزینهایاش مربوط به مباحثبیمهای است در حالی که در کشور ما این رقم در حدود یک درصد است و میطلبد که دست اندرکاران این حوزه اطلاع رسانی دقیق و کاملی به مردم به خصوص مخاطبان خاص خود بنمایند.
وی در پایان، خواستار تمرکز بیشتر رسانه ملّی و استانی و جراید کثیرالانتشار به مقولههای مهمی که در حوزه جهادکشاورزی وجود دارد، شد.