مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان:
۱۰ هزار میلیارد ریال برای طرحهای اشتغال استان اصفهان اختصاص یافت
۳۰ درصد از بیکاری در کشور ناشی از ناهمخوانی مدارک تحصیلی و شرایط بازار کار است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: بیش از ۲ میلیون و ۵۰۰ هزار نفر در کشور نیروی بیکار داریم که اگر ۴ میلیون دانشجوی در حال تحصیل را نیز به این تعداد اضافه کنیم باید به دنبال راهکارهای اساسی برای خروج از شرایط موجود باشیم.
به گزارش ایلنا از اصفهان، غلامرضا قادری تصریح کرد: برای ایجاد اشتغال و شرایط اقتصادی نیاز است تا با طرحهای تشویقی زمینه حضور سرمایهگذاران داخلی و خارجی را فراهم سازیم و اطمینان لازم برای سودآوری سرمایهگذاری در کشور ایجاد شود.
وی توانمندسازی نیروی انسانی، افزایش بهرهوری نیروی کار، اصلاح شیوههای آموزشی، تعدیل در پرورش نیروی متخصص و نیاز بازار را از دیگر راههای بهبود شرایط اقتصادی و اشتغالی نسل جوان دانست و گفت: ۳۰ درصد از بیکاری در کشور ناشی از ناهمخوانی مدارک تحصیلی و شرایط بازار کار است.
مدیرکل اداره تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان خاطرنشان کرد: رشد اقتصادی کشور را در بازه زمانی سال ۱۳۷۶ تا ۱۳۸۱ از ۲.۲ درصد به ۸.۸ درصد رسیده است که متأسفانه در فاصله زمانی سال ۱۳۸۱ تا ۱۳۸۷ به دلیل غفلت ما میزان رشد اقتصادی کشور به زیر یک رسیده است.
وی توجه به بخش گردشگری را از ظرفیتهای بالای سرمایهگذاری کشور به ویژه استان اصفهان و شهرستان کاشان دانست و عنوان کرد: با توجه به حجم بالای گردشگرهای خارجی از کشورهای حاشیه خلیج فارس و کشورهای اروپایی و شرقی آسیا نتوانستهایم سهم قابل توجهی از این گردشگران را به خود اختصاص دهیم و نیاز است با توجه به بحران آب و محیط زیست در این استان، در راستای اشتغالزایی به گردشگری توجه شایانی داشته باشیم.
قادری بیان کرد: با حضور گردشگران میتوانیم فرهنگ کشور را صادر کنیم به شرطی که خودمان تحت تأثیر فرهنگ آنها قرار نگیریم و حضور گردشگران و خروج از کشورمان علاوه بر ارزآوری و ایجاد اشتغال، به عنوان سفیر و بیانکننده فرهنگ ما در زادگاه خودشان باشند که تأثیرگذاری این امر از صدها تکتیرانداز برای ما در آن کشورها بیشتر است.
قادری از اختصاص ۱۰ هزار میلیارد ریال برای طرحهای توسعه و اشتغال استان اصفهان خبر داد و گفت: آمادگی داریم تا بخش قابل توجهی از این مبلغ به شهرستان کاشان تعلق بگیرد.