مدیرعامل ذوبآهن اصفهان:
سرمایهگذاری در تأمین مواد اولیه جزء اولویتهای شرکت ذوب آهن اصفهان است
![سرمایهگذاری در تأمین مواد اولیه جزء اولویتهای شرکت ذوب آهن اصفهان است](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/IrFt3okSos5j/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-3nIltEJmYeuFfrGwjohJ9MP_KX6Prp9btVWjPPHRnssxXgya4UhJyQ,,/195908.jpg)
به دلیل وجود گاز ارزان در کشور، هماکنون تولید فولاد به روش قوس الکتریکی توسعه بیشتری یافته است.
نشست تخصصی کارشناسان و مسئولین صنعت کانیهای فلزی به منظور بررسی ابهامات موجود در صنعت کانیهای فلزی و فلزات اساسی و چشمانداز آتی این صنعت در شرکت سرمایهگذاری فرهنگیان برگزار شد.
به گزارش ایلنا از اصفهان؛ مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با بررسی وضعیت استخراج انواع مواد معدنی در کشورهای بزرگ گفت: بهرغم ظرفیتهای عظیم معدنی در کشور متاسفانه سرمایهگذاری مناسبی در این حوزه صورت نپذیرفته است.
سعد محمدی اظهار داشت: در ایران حدود ۶۵ نوع ماده معدنی با ارزش با قابلیت استخراج و فرآوری و صادرات وجود دارد، اما متاسفانه تنها چند نوع از این مواد در حال حاضر در حال استخراج و فرآوری هستند.
وی ادامه داد: این در حالی است که سرمایهگذاری در معادن در حال استخراج نیز کافی نبوده و زنجیره ارزش فرآوری مواد استخراج شده در ایران کامل نیست و از سوی دیگر تکنولوژی استخراج در کشور هم تکنولوژی قدیمی و انرژی بر است.
مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با بیان اینکه نسبت استخراج مواد معدنی نسبت به پتانسیل و ذخایر معدنی در کشور بسیار ناچیز است تصریح کرد: در کشور چین سالانه ۳ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تن زغالسنگ استخراج میشود در حالی که در ایران تنها ۲ میلیون تن از این ماده معدنی استخراج میشود که نسبت به تولید چین بسیار ناچیز است.
وی به عدم وجود برنامهریزی جامع در کشور در حوزه صنایع معدنی اشاره کرد و گفت: واگذاری صنایع استخراج معدنی و صنایع فلزات اساسی در کشور با شیوه مناسبی صورت نپذیرفته است و بهتر بود زنجیره ارزش این صنایع به صورت یکپارچه خصوصی میشد، نه اینکه واحد استخراج ماده اصلی جداگانه و فرآوری و تولید فلزات اساسی نیز جداگانه واگذار شود.
سعد محمدی افزود: حال که این واگذاری به این شیوه صورت گرفته است، به صاحبان و سهامداران بزرگ این شرکتها پیشنهاد میکنیم که با تفاهم و تعامل با یکدیگر نسبت به یکپارچهسازی این زنجیره ارزش اقدام کنند.
وی تولید فولاد به روش کوره بلند را یکی از مزیتهای کشور عنوان کرد و بیان داشت: به دلیل وجود گاز ارزان در کشور هماکنون تولید فولاد به روش قوس الکتریکی توسعه بیشتری یافته است.
وی با اشاره به برنامه ذوب آهن برای خرید معادن سنگ آهن گفت: سرمایهگذاری در تامین مواد اولیه جزو اولویتهای این شرکت است.
مدیرعامل ذوبآهن اصفهان با اشاره به وضعیت ذوبآهن در سال ۹۳ اذعان داشت: خوشبختانه تولید این شرکت نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶۰ درصد رشد داشته است و زیان انباشته این شرکت در حال حاضر مرتفع و به مرحله سودآوری رسیده است. کارهای افزایش سرمایه از روش تجدید ارزیابی داراییها نیز در این شرکت در حال انجام است.
.