شهرهای شاهین شهر و خمینی شهر بیشترین تولید را در پسماند خشک دارند
در سال گذشته بیش از۸هزار و ۲۵۰ تن پسماند خشک از ۱۱ شهر عضو شرکت مدیریت پسماند جمع آوری شده است که شهرهای شاهین شهر و خمینی شهر به ترتیب با ۴۶ و ۳۶ درصد بیشترین ورودی به کارخانه را داشته اند.
مدیرعامل شرکت مدیریت پسماند شهرداری ها در مورد فعالیت های صورت گرفته درسال ۹۲ گفت: اصلاح خط کارخانه و برای بهبود عملکرد و امکان تصفیه شیرابه حاصل از جمع آوری زباله، مهم ترین فعالیت صورت گرفته در سال گذشته است. همچنین خودروهای جمع آوری زباله و بازیافت به سیستم GPS مجهز شده اند تا علاوه بر بررسی آسان عملکرد آن ها بتوان اطلاعات را دقیق و به روز ثبت کرد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، محمدباقر ربیعی در مورد آمار جمع آوری پسماند خشک از سطح شهرهای عضو این شرکت بیان داشت: بیش از۸هزار و ۲۵۰ تن پسماند خشک از ۱۱ شهر عضو شرکت مدیریت پسماند جمع آوری شده است که شهرهای شاهین شهر و خمینی شهر به ترتیب با ۴۶ و ۳۶ درصد بیشترین ورودی به کارخانه را داشته اند.
ربیعی در مورد توسعه و حفظ فضای سبز گفت: از روز اول در کنار خدمات زیست محیطی در کارخانه به توسعه و حفظ فضای سبز همت گماردیم و امسال موفق شدیم محصول زیتون برداشت کنیم.
مدیرعامل شرکت پسماند در مورد برنامه های سال ۹۳ اظهار داشت: آموزش چهره به چهره برای شهروندان، آموزش در جهت طرح تفکیک از مبدا پسماندها در مدارس و اصناف، تقویت پیمانکاران، استحصال گاز از ترانشه، توسعه فضای سبز، خرید دستگاه هوادهی کود کمپوست، راه اندازی سیستم تولید ورمی کمپوست با مشارکت بخش خصوصی و تکمیل و راه اندازی آزمایشگاه کارخانه اهم برنامه های شرکت در سال آینده است.
شهردار شاهین شهر و رییس هیئت مدیره شرکت مدیریت پسماند شهرداری ها نیزدر مورد عملکرد این شرکت گفت: بهره وری از امکانات موجود و استفاده مناسب از توانایی های موجود باعثافزایش سه برابری سود مشارکت در کنار کاهش هزینه ها شده است و حدود ۹۰ درصد سود انباشته شرکت به طرح حای توسعه ای اختصاص یافته است.
ذاکری افزود: شهرداری شاهین شهر علاوه بر جمع آوری زباله بخش خدمات و نظافت شهر و تأمین نیرو را بر عهده شرکت مدیریت پسماند قرار داده است و به سایر شهرداری ها هم پیشنهاد می دهم برای تقویت توانایی شرکت بخش های خدماتی خود را به شرکت مدیریت پسماند واگذار کنند.