بر اساس آمارهای بهدست آمده:
اصفهانیها رکود دار مطالعه کتابهای ادبیات٬ علوم اجتماعی و دینی هستند
با توجه به آمار به دست آمده در سه ماهه نخست سال جاری، از میان ده موضوع کتابخانهها شامل فلسفه٬ دین٬ علوم اجتماعی٬ زبان٬ علوم خاص٬ علوم عملی٬ هنر٬ ادبیات٬ تاریخ و جغرافیا و کلیات٬ آمار بیشترین کتاب به امانت برده شده به موضوع ادبیات تعلق گرفته است.
مدیر امور کتابخانه ها و سالنهای مطالعه شهرداری اصفهان با اشاره به اینکه شهروندان اصفهانی بیش از همه از کتاب های ادبی استقبال کرده و این کتاب ها را به امانت میبرند، تصریح کرد: پس از ادبیات٬ کتاب هایی در زمینه علوم عملی٬ علوم اجتماعی و دین بیشترین مخاطب را به خود اختصاص داده اند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، ماه آورپور ادامه داد: با توجه به آمار به دست آمده در سه ماهه نخست سال جاری، از میان ده موضوع کتابخانه ها شامل فلسفه٬ دین٬ علوم اجتماعی٬ زبان٬ علوم خاص٬ علوم عملی٬ هنر٬ ادبیات٬ تاریخ و جغرافیا و کلیات٬ آمار بیشترین کتاب به امانت برده شده به موضوع ادبیات تعلق گرفته است.
مدیر امور کتابخانه ها و سالن های مطالعه شهرداری اصفهان افزود: در مجموع ۶۴ کتابخانه و سالن مطالعه تخصصی و عمومی زیر نظر سازمان فرهنگی تفریحی شهرداری اصفهان قرار دارد که از آن جمله می توان به کتابخانه تخصصی شیعه و کتابخانه اختصاصی کودک و نوجوان اشاره کرد.
ماه آورپور ادامه داد: کتابخانه های تحت پوشش این سازمان با هدف افزایش انگیزه و اثر بخشی مطالعه شهروندان، طراحی شده و بهره وری از الگوهای نوین در ارتقای سطح مطالعه، کمک به هدفمندکردن مطالعات شهروندان با تأکید بر محتوای سازنده و افزایش بهره مندی شهروندان از سالن های مطالعه و کتابخانه ها را مورد توجه خود قرار داده است.
وی به نقش مهم کتاب در تغذیه فرهنگی جوامع اشاره کرد و یادآور شد: در شرایط کنونی، به رغم توسعه گسترده فناوری های جدید ارتباطی و توسعه شبکه ارتباطات مجازی، با توجه به آمار موجود، هنوز کتاب و کتاب خوانی به شکل سنتی خود در میان مخاطبان و علاقه مندان به مطالعه، جایگاه ویژه خود را حفظ کرده است لذا علاوه بر توسعه امکانات جدید ارتباطی در حوزه مطالعه، باید در پی توسعه امکانات و سخت افزارهای پیشین نیز بود.