تاکید همه صنوف و اتحادیه های اصفهان بر رعایت حرمت روزه داری و شئونات ماه مبارک رمضان /
ماه رمضان طبخ غذا در رستوران های اصفهان ازساعت ۱۷آغاز میشود
چناچه در غیر از ساعات مقرر واحد صنفی خود را باز کرده و سرویس دهی کنند، متخلف محسوب می شوند و برابر مقررات و قانون با آنها برخورد خواهد شد.
در آستانه ورود به ماه مبارک رمضان و به همت معاونت تشکلهای ستاد احیاء امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان با حضور روسای اتحادیه های کبابی و بریانی، ساندویچ فروش ها، پیتزافروش ها، رستوران ها برگزار شد، بر ضرورت حفظ حرمت ماه مبارک رمضان و برنامه ریزی در جهت پیشگیری از حرمت شکنی و شیوع منکر روزه خواری تاکید شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، معاون تشکلهای مردمی ستاد امر به معروف و نهی از منکر شهرستان اصفهان؛ درنشست روسای اتحادیه های مواد خوراکی و غذایی بر لزوم حفظ شئونات و حرمت ماه مبارک رمضان تاکید کرد و برهمدلی و همراهی صنوف مختلف و اتحادیه ها را در تحقق هدف لازم و ضروری برشمرد و گفت: برای دفاع از دین و ارزش های اسلامی باید تلاش نمود و لذ از تمام رؤسای اتحادیه های مواد غذایی که به نوعی با پخت و پز غذا و سرویس دهی به همشهریان مرتبط هستند، تقاضامندیم از کلیه اعضاء و زیرمجموعه های خود تقاضا کنند در غیر ساعاتی که مشخص شده، درب مغازه های خود را باز نکنند ارائه خدمات ننمایند.
حجت الاسلام والمسلمین مطهرخو، ادامه داد: چناچه در غیر از ساعات مقرر واحد صنفی خود را باز کرده و سرویس دهی کنند، متخلف محسوب می شوند و برابر مقررات و قانون با آنها برخورد خواهد شد.
اخوان، رئیس صنف کبابی و بریانی های اصفهان نیز در این جلسه با تاکید بر رعایت تقدس و حرمت ماه میهمانی الهی، ساعت شروع بکار صنوف کبابی و بریانی در ماه مبارک رمضان را از ۴ بعدازظهر اعلام نمود وگفت: این واحدها با هماهنگی اداره اماکن، در ترمینال ها، فرودگاه ها و راه آهن اصفهان پذیرای مردم و آماده ارائه خدمات هستند.
موسوی؛ رئیس صنف ساندویچ فروش های اصفهان نیز در همین خصوص گفت: بر اساس توافق انجام شده، در تمامی واحدهای صنفی ساندویچی اصفهان، آماده سازی غذا از ساعت ۱۷ بعدازظهر آغاز و از یک ساعت قبل از اذان مغرب و عشاء آماده ی ارائه به مردم می باشند.
در همین راستا رئیس صنف پیتزا فروشان اصفهان نیز افزود: با توجه به بخش نامه اداره اماکن واحد های پیتزا فروش در اصفهان قبل از اذان مغرب شروع به بسته بندی میکنند و از ساعت ۱۷ بعدازظهر الی اذان صبح در خدمت مردم می باشند.
ضمنا خانه کنتاکی و همه ی مرغ و سوخاری فروشان نیز شامل این قانون می باشند.