خبرگزاری کار ایران

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان تاکید کرد:

محصول حوزه و دانشگاه شخصیت هایی چون شهید چمران باشد گام های سازندگی افزون میشود

محصول حوزه و دانشگاه شخصیت هایی چون شهید چمران باشد گام های سازندگی افزون میشود
کد خبر : ۱۷۸۰۶۷

رهبر معظم انقلاب اساتید دانشگاهها را فرماندهان جنگ نرم می دانند بر همین اساس سازمان بسیج اساتید با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی اساتید در ساختار کشور و مقابله با جنگ نرم دشمنان انقلاب اسلامی اقدام به سازماندهی اساتید دانشگاه‌ها نموده است.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان درآستانه فرا رسیدن گرامیداشت سالروز شهادت دکتر مصطفی چمران وروز بسیج اساتید گفت: سازماندهی اساتید متعهد و بسیجی در برخورد با توطئه‌های دشمنان علیه نظام اسلامی به ویژه در مقطع فعلی و هم‌چنین کمک به جنبش نرم‌افزاری و تولید علم بومی با الگوی اسلامی و ایرانی ازاهداف تشکیل سازمان بسیج اساتید است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، علیرضا احسان‌دوست؛ با اشاره به اینکه اگر محصول دانشگاه و حوزه های علمیه تربیت شخصیت هایی همچون شهید چمران باشد چندین برابر توانمندی کنونی می توانیم در راستای سازندگی و الگودهی به کشور کار کنیم ادامه داد: یکی از اهداف تشکیل بسیج اساتید ورود به حوزه جنگ نرم است که دو حوزه فرهنگی و سیاسی را شامل می شود.

وی گفت: بر این اساس مذاکراتی با دانشگاه امام حسین(ع) صورت گرفته تا هر سال تعدادی از اساتید تحت عنوان شبکه مدرسان تحت آموزش های تخصصی جنگ نرم قرار گیرند که این افراد خود می توانند آموزش مابقی اساتید را برعهده بگیرند.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ با اشاره به اینکه طی دو سال گذشته ۱۶ استاد این دوره را طی کرده اند که اکنون نیز در استان فعال هستند، بیان داشت: در سال ۹۲ دو دوره آموزش عمومی جنگ نرم در کاشان و گلپایگان برگزار شد و امسال نیز در سه ماهه اول سال یک دوره عمومی جنگ نرم ویژه اساتید ب دردانشگا اردستان برگزار گردید.

احساندوست؛ تشکیل و برنامه ریزی در حوزه علمی پژوهشی را ازدیگر فعالیت های بسیج اساتید دانست و اظهار داشت: مبنای این اقدام، ایجاد حلقه های علمی در دانشگاه ها است که محور آن اساتید هستند و تعدادی از دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا تحت آموزش قرار می گیرند که تاکنون ۲۰۰ حلقه علمی پژوهشی فعال تشکیل شده است.

وی با بیان اینکه حلقه های علمی مقدمه تربیت انسان های عالم برای تحقق تمدن نوین ایرانی اسلامی است، گفت: برنامه ما برای سال ۹۳ این است حلقه های علمی از حالت درون گرایی خارج و در راستای رفع مسایل مهم کشور برون گرا شوند.

وی گفت: تا زمانی که علوم تدریس شده در دانشگاه های ما اسلامی نشود نمی توانیم ادعا کنیم که دانشگاه هایمان اسلامی هستند بنابراین سازمان بسیح اساتید یکی از مهم ترین اهداف خود را تحول علوم انسانی رایج در دانشگاه ها قرار داده است.

وی با اشاره به اینکه در سال ۹۳ مباحثآموزشی و گفتمان سازی را مدنظر داریم که دارای توجیه علمی و در ارتباط با حوزه جنگ نرم است اضافه کرد: در سال جاری مهمترین برنامه فرهنگی سپاه و بسیج کار در حوزه ماهواره است البته نه به صورت سلبی بلکه با ایجاد حرکت های ایجابی و علمی.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان، از دیگر برنامه های سازمان بسیج اساتید استان اصفهان را تشکیل حلقه های صالحین عنوان کرد و گفت: این طرح در قالب یک نظام تربیتی و معرفتی برای آموزش بصیرت سیاسی اخلاقی معنوی تشکیلاتی و مهارتی به اساتید است.

وی با بیان اینکه در این حلقه ها مباحثاستراتژیک و موافق روز توسط اساتید موافق و مخالف مورد بحثقرار می گیرد، بیان داشت: با توجه به اینکه اساتید در دانشگاه ها درمعرض مشکلات و معضلات دانشجویان قرار می گیرند به راحتی می توانند این موارد را درحلقه های صالحین به بحثو پژوهش بگذارند.

احساندوست، با اشاره به تحول علوم انسانی رایج در دانشگاه های اسلامی شده گفت: در حوزه عملکردی تعداد اساتید عضو در کل کشور تا پایان سال ۹۲ حدود ۳۰ هزار نفر بوده است که دو هزار و ۸۰۰ نفر از این اساتید از استان اصفهان هستند..

وی ادامه داد: سازماندهی اساتید دانشگاه‌ها با هدف بهره‌گیری از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های علمی آنها در ساختار کشور و مقابله با جنگ نرم دشمنان انقلاب اسلامی مطابق با نظر رهبر انقلاب که اساتید را فرمانده جنگ نرم می دانند، ترویج ارزش‌های انقلابی و اسلامی در محیط دانشگاه‌ها، کمک به مدیر‌یت کشور در حوزه علمی، آموزشی و پژوهشی، کمک به فرایند اسلامی شدن دانشگاه‌ها و هم‌چنین تحقق وحدت علمی حوزه و دانشگاه‌ها و تحول علوم انسانی رایج در دانشگاه ها اهداف مهم سازمان بسیج اساتید را تشکیل می‌دهد.

وی با اشاره به اینکه بسیج اساتید نهادی خودجوش است و اساتید متعهد دانشگاه های اصفهان برای نخستین بار این نهاد را در کشور راه اندازی کردند؛ با اشاره به اینکه ۳۱ خردادماه سالروز شهادت مجاهد اسلام شهید دکتر مصطفی چمران است اظهار داشت: گر چه امروزدسته بندی های منفی در محافل روشنفکری وجود دارد که ایمان را یک طرف و علم را در سوی دیگر قرار داده اند اما شهید چمران تجسم عینی جمع برخی از این به ظاهر اضداد بود.

مسئول سازمان بسیج اساتید استان اصفهان؛ با بیان اینکه شهید چمران با توجه به ویژگی‌های شخصیتی، اخلاقی، علمی و اجتماعی خود، الگوی بسیار شایسته‌ای برای اساتید دانشگاه است و بر همین مبنا سالروز شهادت وی برای نامگذاری روز بسیج اساتید انتخاب شده است افزود: چمران در عرصه اعتقادات و مباحثایدئولوژیک اسلامی فعالیت های گسترده ای داشته است که با توجه به احساسات لطیف و ناب در زمینه فرهنگی و هنری آثار درخشان و برجسته ای از وی بر جای مانده است.

وی ادامه داد: اگر معنویت را در کنار شخصیت شهید چمران قرار دهیم متوجه این نکته می شویم که عرفان ایشان بسیار خالص و ناب بوده است به گونه ای که به دور از تمام خودنمایی ها، خودخواهی ها از ابتدا تا انتها تنها خدای متعال را جستجو می کرد.

وی با بیان اینکه برای شناساندن ابعاد شخصیتی شهید چمران لازم است تا آثار وی در معرض دید عموم مردم قرار گیرد خواستاربرپایی نمایشگاهی از آثار هنری شهید چمران که به خوبی نمایان گر روحیه لطیف و احساسات ناب وی است در اصفهان شد.

احساندوست بیان داشت: شهید چمران انسانی تشکیلاتی و توانمند در برنامه ریزی است و همه جا به دنبال ایجاد سلسله تشکل ها و سازمان های نهایی بوده است تا بتواند ایده و فکر خود را به دیگران منتقل کند. همچنین این شهید وارسته به همراه امام موسی صدر در لبنان موسس نهادهای اجتماعی، سیاسی و نظامی بود و زمانی که وارد ایران شد نیز موسس ستاد جنگ های نامنظم در دفاع از انقلاب اسلامی بود.

گفتنی است؛ جهت گرامیداشت شهید چمران و روزبسیج اساتید مراسمی با همکاری سازمان بسیج اساتید استان اصفهان و بسیج اساتید دانشگاه اصفهان چهارشنبه ۲۸ خردادماه از ساعت ۱۸ تا نماز مغرب و عشاء در تالار شریعتی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان برگزار می شود.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز