خبرگزاری کار ایران

معاون امور تعاونیها اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان:

برای جذب گردشگر نباید به دولت تکیه کرد

برای جذب گردشگر نباید به دولت تکیه کرد
کد خبر : ۱۷۲۴۶۷

افزایش امکانات فیزیکی و ایجاد فرهنگ جذب گردشگر و برخورد مناسب با گردشگر می‌تواند باعثپیشرفت صنعت گردشگری و جذب توریست به ویژه در استان اصفهان گردد.

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان با اشاره به اینکه بهترین سرمایه گذار در حوزه گردشگری مردم هستند گفت: مردم وارد تعاونی‌های گردشگری شوند.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، علیرضا تیغ ساز در همایش تعاونی‌های گردشگری و تعاونی‌های دهیاری‌ها به هفت اصل بین المللی تعاون اشاره کرد و گفت: از جمله اهداف این همایش رسیدن به اصل همکاری و ایجاد ارتباط بین تعاونی‌های گردشگری و دهیاری‌ها است.

وی با بیان اینکه برنامه ریزی و هدف گذاری برای جذب بیشترین تعداد گردشگر کشور و به ویژه در استان اصفهان لازمه پیشرفت در این صنعت است گفت: افزایش امکانات فیزیکی و ایجاد فرهنگ جذب گردشگر و برخورد مناسب با گردشگر می‌تواند باعثپیشرفت صنعت گردشگری و جذب توریست به ویژه در استان اصفهان گردد.

تیغ ساز، با بیان اینکه درکشور ۱۷۰۰ تعاونی گردشگری و هتل داری وجود دارد که اگر به طور میانگین در هر تعاونی ۱۰ نفر مشغول به کار باشند در کل کشور ۱۷ هزار نفر در تعاونی‌های گردشگری و هتل داری فعالیت می‌کنند افزود: باتوجه به وجود آثار تاریخی زیادی در کشور، این رقم متناسب با ظرفیت کشور ایران نیست.

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: تا زمانی که برای جذب گردشگر به دولت تکیه کنیم افزایش تعداد گردشگر می‌سر نخواهد بود ولی با سپردن کار به دست مردم و کنترل و نظارت از سوی نهادهای دولتی می‌توان به موفقیت در جذب گردشگر امیدوار بود.

وی تصریح کرد: در موضوع واگذاری کار به مردم، بهترین قالب برای حضور و مشارکت مردم افزایش کارایی شرکت تعاونی - های گردشگری است.

تیغ ساز همچنین گفت: تجمیع سرمایه‌های خرد و استفاده از ظرفیت‌های مردم در قالب گروههای تعاونی منجر به ایجاد ابتکار و پدید آمدن ایده‌های نو از بین مردم در زمینه گردشگری می‌شود.

معاون امور تعاون اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان اصفهان گفت: استفاده از ظرفیت روستاهای گردشگری و افزایش زیرساخت‌های مناسب و ایجاد فضاهای محلی و بومی از جمله اقداماتی است که تعاونی‌های گردشگری با همکاری دهیاری‌ها می‌توانند در روستاهای گردشگری انجام دهند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز