قائم مقام یک گروه صنعتی در اصفهان تاکید کرد:
ایجاد خلاقیت در کار و تولید ومشتری مداری مقولاتی مهم در راستای مدیریت جهادی هستند
مدیریت جهادی مستلزم توجه به مدیریت مشارکتی، فعالیت توأم با ایثار، آرمان گرایی در عین واقع گرایی و جلب رضایت مردم خواهد بود.
قائم مقام گروه صنعتی انتخاب؛ با اشاره به شعار سال ۹۳ مبنی بر «اقتصاد و فرهنگ، با عزم ملی و مدیریت جهادی» در ارتباط با مدیریت جهادی اظهار داشت: مدیریت جهادی بیش از هر چیز مدیریت مشارکتی را نیاز دارد، یعنی حرکت تکی و خود محوری در این گونه مدیریت جایی ندارد و چیزی جز ضرر نخواهد داشت، تمامی نخبگان، کارشناسان و کارکنان یک مجموعه ضمن انجام صحیح کارهای خود، باید در زمینه مدیریت نیز نظرات خود را مطرح کنند و از کناره گیری اجتناب نمایند، این به معنای دخالت در امر مدیریت و تصمیم گیری نیست، بلکه کیفیت و کمیت دیدگاه های مثبت و سازنده را افزایش می دهد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، امین منانی؛ با بیان اینکه " جهاد " واژه ای مقدس است، تصریح کرد: مدیریت جهادی نیز با ارزش ها ارتباط دارد، کسانی که با سوز و عشق کار کنند، علاوه بر نشاط و شادابی در کار خود، می توانند در بروز تحولات مثبت در مجموعه کاری خود سهیم شوند و این همان نکته ای است که در سال جاری بیش از هر چیز به آن نیاز داریم.
وی ارتباط صحیح و اخلاق درست و حرفه ای را از دیگر عوامل با اهمیت در زمینه مدیریت جهادی دانست و اضافه کرد: محیط کار باید محیطی توأم با ایثار و گذشت باشد، نوآوری و خلاقیت جدی گرفته شود، همچنین آرمان گرایی در عین واقع گرایی در بین تمامی کارکنان و مدیران سازمان وجود داشته باشد، علاوه بر آن مشتری مداری و افزایش رضایت مشتری مقوله ای در راستای مدیریت جهادی است.
منانی پیرامون شرایط اقتصادی موجود در سال گذشته نیز گفت: سال ۹۲ هم رکود وجود داشت و هم تورم، این چنین رکود تورمی برای بسیاری از تولید کنندگان و صنعتگران شرایط بسیار بدی را رقم زد و باعثشد برای مجموعه هایی که تاب توان برای مقابله با مشکلات را نداشتند، مشکلات سنگینی را رقم بزند، اما عواملی که باعثشد برخی مجموعه ها بتوانند شرایط را به خوبی پیش ببرند، اعتقادات و انگیزه های متعالی بود که توانست بر مشکلات مالی و کمبود امکانات و وسایل غلبه کند.
وی در خصوص فعالیت گروه صنعتی انتخاب به عنوان یکی از بزرگترین مجموعه های خصوصی کشور در سال گذشته و سال جاری گفت: با وجود کارمزدهای سنگین بانکی، شرایط نامناسب در زمینه صادرات، تحریم ها و دیگر موانع، خوشبختانه این گروه صنعتی توانست مسیر مطلوب خود را ادامه دهد، برخی از مسؤولان و مدیران و از جمله اعضای کمیسیون های مختلف مجلس در بازدید از گروه صنعتی انتخاب به این نکته اشاره کرده اند که مجموعه با روحیه ای را دیده اند که ضمن بهره گیری از تکنولوژی به روز، در زمینه توجه به منابع انسانی و نشاط و شادابی نیز پیشتاز است و در زمینه تولید و توسعه و تحول نیز عملکرد مطلوبی داشته است، این شرایط باید در سال ۹۳ با توجه بیشتر به مقوله مدیریت جهادی ادامه و افزایش پیدا کند.
گفتنی است؛ گروه صنعتی انتخاب بزرگ ترین تولیدکننده لوازم خانگی کشور با ۸ کارخانه تولیدی با مساحت ۴۵۰ هزار مترمربع، ۱۷ شرکت بازرگانی - خدماتی و عرضه بیش از ۲۵۰ قلم لوازم خانگی از قطبهای بزرگ صنعتی ایران به شمار میآید. محصولاتی نظیر اسنوا، حایر، دوو، بست و تکنوگاز در این مجموعه صنعتی ساخته می شوند.