معاون پژوهشی و آموزشی حوزههای علمیه استان اصفهان تاکید کرد:
تشویق حوزهها و طلاب برای دست به قلم شدن و تحقیق کردن هدف اصلی جشنواره علامه حلی است

در چهارمین جشنواره علامه حلی بخش استان اصفهان امسال در حدود ۹۰۰ مقاله در حوزه برادران به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که با ارزیابیهای ابتدائی و تفضیلی، ۱۴ مقاله در این بخش به عنوان مقالات برتر انتخاب گردیده و در آئین اختتامیه این جشنواره(۱۵ اسفند) مورد تجلیل قرار میگیرند.
ایلنا: در چهارمین جشنواره علامه حلی بخش استان اصفهان امسال در حدود ۹۰۰ مقاله در حوزه برادران به دبیرخانه جشنواره ارسال شده است که با ارزیابیهای ابتدائی و تفضیلی، ۱۴ مقاله در این بخش به عنوان مقالات برتر انتخاب گردیده و در آئین اختتامیه این جشنواره(۱۵ اسفند) مورد تجلیل قرار میگیرند.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، معاون پژوهشی و آموزشی حوزههای علمیه استان اصفهان؛ با اشاره به برگزاری چهاریمن جشنواره علامه حلی در اصفهان گفت: در سالهای اخیرحمایتهای ویژه برای تحقیقات، پژوهشها و مقالات طلاب، همایشها و جشنوارههای در حوزههای علمیه برادران و خواهران برنامه ریزی شده است.
حجتالاسلام و المسلمین محسن جلالی، با اشاره به اینکه در حوزههای علمیه کنار آموزش که طلاب تا مقاطع بالا و در سطح اجتهاد درس میخوانند و مقاله و پژوهش نیز وجود دارد اظهار داشت: در حوزه علمیه خواهران مکانیزمی برای مقاطع و تحقیقات پایانی وجود دارد و در حوزه برادران نیزبرای پایه ۳،۶ و ۸ تحقیقات و مقاله نویسی الزامی بوده و علاوه بر آن افراد با مقاطع بالاتر و با همین محدود سنی به صورت آزاد در جشنواره شرکت داده میشوند.
وی در ادامه با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره علامه حلی در سطح ملی گفت: این جشنواره سابقه ۶ ساله دارد و از قم آغاز شده و در سطح استانی نیز اصفهان چهارمین جشنواره را برای خواهران و برادران طلبه ۳۱ سال و جوان در برگزار میکند.
معاون پژوهشی و آموزشی حوزههای علمیه استان اصفهان تصریح کرد: امسال در حدود ۹۰۰ مقاله در حوزه برادران به دبیرخانه جشنواره علامه حلی رسیده که با ارزیابیهای ابتدائی و تفضیلی، ۱۴ مقاله در این بخش به عنوان مقالات برتر برگزیده شدهاند که در روز پنجشنیه ۱۵ اسفند در آئین اختتامیه از آنان تجلیل میشود.
وی با اشاره به هدف برگزاری جشنواره علامه حلی بیان کرد: هدف اصلی جشنواره علامه حلی، تشویق حوزهها و طلاب حوزههای علمیه برای دست به قلم شدن و تحقیق کردن است که نیاز امروز جامعه است زیرا در حوزههای علمیه کارهای تحقیقاتی و پژوهشی در سطح بالائی انجام میشود که باید برای عرضه به جامعه وارد مرحله نشر شود.
حجتالاسلام جلالی با اشاره به موضوعات چهارمین جشنواره علامه حلی گفت: موضوعات و عناوینی که مورد تاکیدات مقام معظم رهبری از جمله سبک زندگی، جمعیت، اقتصاد مقاومتی، مباحثجرائم رایانهای و ارتباطات، عاشورا پژوهی، شخصیتهای تاریخی، استعمار، کتابشناسی و بررسی مفاهیم دینی و فقهی و در حوزه خواهران چالشها و موضوعات در زمینه قضاوت زنان و موضوعات دیگر بودند که در این جشنواره مورد تحقیق و پژوهش قرار گرفتهاند.
وی با اشاره به شورای سیاستگذاری چهارمین جشنواره علامه حلی بیان کرد: شورای سیاستکذاری جشنواره متشکل از حجتالاسلام و المسلمین طباطبائینژاد مدیر حوزه علمیه برادران استان اصفهان، حجتالاسلام و المسلمین ابطحی مدیر حوزه علمیه خواهران استان، معاونان حوزههای علمیه برادران و خوهران، دبیر اجرائی برگزاری چهارمین دوره جشنواره و دبیر علمی است.