شهردار اصفهان در دیدار با روسای رادیو و تلویزیون ارمنستان تاکید کرد:
ظرفیتهای نهفته و اشتراکات اصفهان و ارمنستان از طریق رسانهها به نمایش گذاشته شود
ظرفیت های نهفته ای در اصفهان و ارمنستان وجود دارد که باید به آن ها پرداخته و به دو کشور معرفی شود لذا در این زمینه صدا و سیمای هر دو شهرنقش برجسته ای در این زمینه بر عهده دارند.
ایلنا: شهردار اصفهان در دیدار با هیئت ارمنستان گفت: رسانه یکی از مباحثمهمی است که باید با آن درست برخورد شود لذا از طریق رسانه میتوان به اطلاعات و اشتراکات دو شهر اصفهان و ارمنستان پرداخت تا شرایط ارتباطات گستردهتر بین دو شهر فراهم شود.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، شهردار اصفهان در دیدار با رییس کمیسیون رادیو و تلویزیون ارمنستان، رییس رادیوی ملی ارمنستان و مدیران ۷ شبکه تلویزیونی ارمنستان اظهار داشت: ارمنستان یکی از شهرهای خواهرخوانده اصفهان میباشد به طوریکه اصفهان هرساله در مراسم بزرگداشت ارمنستان شرکت کرده و ارتباط تنگاتنگی بین این دو شهر وجود دارد.
سید مرتضی سقاییاننژاد با اشاره به زندگی مسالمت آمیز ۴ اقلیت مذهبی در اصفهان گفت: سالیان درازی است که اقلیتهای مذهبی ارامنه، زرتشتیان، یهودیان و مسلمانان با صلح و صفا در شهر اصفهان زندگی میکنند و اقلیت ارامنه در خیابان جلفای اصفهان مستقر هستند.
وی افزود: وحدت بین ادیان مختلف در اصفهان به صورت مسالمت آمیز از ارزش بالایی برخوردار است.
شهردار اصفهان با تاکید بر نقش رسانه در گسترش ارتباطات دو شهر تصریح کرد: رسانه یکی از ابزارهای مهمی است که باید از آن در جهت ایجاد ارتباط دوسویه و معرفی اشتراکات و ارتباطات گستردهتر بین دو شهر استفاده شود.
سقاییاننژاد ادامه داد: ظرفیتهای نهفتهای در اصفهان و ارمنستان وجود دارد که باید به آنها پرداخته و به دو کشور معرفی شود لذا صدا و سیما به خصوص صدا و سیمای اصفهان میتواند در این زمینه اطلاعات لازم از ظرفیتهای اصفهان را در اختیار شما قرار دهد.
وی با اشاره به ظرفیتهای تاریخی اصفهان در بخشهای مختلف عنوان کرد: در اصفهان ۶ هزار اثر تاریخی از ادوار مختلف وجود دارد که برخی متعلق به قبل از اسلام و بعضی متعلق به دوران بعد از اسلام است که با وجود این آثار تاریخی، اصفهان شهری تاریخی، فرهنگی و توریستی قلمداد میشود.
شهردار اصفهان بیان داشت: اصفهان برای سه دوره تاریخی پایتخت ایران بوده است و تمدن نهفته در اصفهان معرف تمدن ایران زمین است.
سقاییاننژاد؛ با اشاره به ظرفیتهای اصفهان در بخش صنعت گفت: اصفهان مقام اول صنعت کشور را به خود اختصاص داده و انواع صنایع سنگین، نیمه سنگین و سبک در اطراف اصفهان وجود دارد.
وی افزود: در زمینه مباحثعلمی اصفهان دارای ۱۸ دانشگاه معتبر علمی است که هرکدام در سطح بین المللی مطرح میباشند به طوریکه دانشگاههای اصفهان، صنعتی، علوم پزشکی و دانشگاه هنر ۴ دانشگاه معتبر بین المللی هستند که ۲۵۰ هزار ظرفیت دانشجو دارند.
شهردار اصفهان با تاکید بر اینکه اصفهان پایتخت صنایع دستی دنیا محسوب میشود اذعان داشت: ۶۰۰ صنعت دستی در دنیا دسته بندی شده که ۳۰۰ اثر در ایران و ۲۰۰ صنعت دستی متعلق به اصفهان است بنابراین اصفهان به عنوان پایتخت صنایع دستی دنیا محسوب میشود.
دکتر سقاییاننژاد با اشاره به کریدورهای فنی و علمی اصفهان گفت: شهرک علمی تحقیقاتی در اصفهان وجود دارد که ۳۰۰ شرکت دانش بنیان در این شهرک شکل گرفته است.
وی تاکید کرد: اصفهان از نظر زیباییهای طبیعی دارای مناظر طبیعی بسیار زیادی است که در کنار شهرهایی همچون فلورانس، پکن و پاریس مطرح است.
شهرداراصفهان، از برگزاری اجلاس میراثمعنوی در اصفهان خبر داد و تصریح کرد: سال آینده کنفرانس بین المللی میراثمعنوی با حضور ۵۵ کشور عضو این فدراسیون برگزار میشود که شهرهای خواهر خوانده نیز در این اجلاس حضور دارند همچنین از شهر ارمنستان نیز دعوت میکنیم در این مراسم حضور داشته باشند.
در ادامه این دیدار رییس کمیسیون رادیو و تلویزیون ارمنستان نیز با تشکر از شهردار اصفهان عنوان کرد: این اولین بازدید ما از اصفهان است و امیدواریم آخرین بازدید نبوده و همچنان این ارتباطات ادامه داشته باشد.
بنیاتیان اظهار داشت: با توجه اینکه اصفهان و ارمنستان خواهر خوانده هستند امید است ارتباط بین دو شهر بیش از پیش گسترش یابد.