خبرگزاری کار ایران

در یازدهمین شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان مطرح شد:

ضرورت ایجاد یک سیستم نظارتی برای افزایش کیفیت کالاهای صادراتی

ضرورت ایجاد یک سیستم نظارتی برای افزایش کیفیت کالاهای صادراتی
کد خبر : ۱۴۴۴۰۳

ایجاد یک سیستم نظارتی برای کالاهای صادراتی می‌تواند باعثافزایش صادرات کالاهای با کیفیت و حفظ بازارهای هدف صادراتی شود.

ایلنا: ایجاد یک سیستم نظارتی برای کالاهای صادراتی می‌تواند باعثافزایش صادرات کالاهای با کیفیت و حفظ بازارهای هدف صادراتی شود.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ رییس شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان در یازدهمین شورای گفتگو دولت و بخش خصوصی استان اصفهان گفت: یکی از مسایل بخش صادرات استان از دست رفتن بازارهای هدف صادراتی پس از ارسال کالای نامرغوب است و ایجاد یک سیستم نظارتی برای کالاهای صادراتی می‌تواند کالاهای با کیفیت را صادر و از دست رفتن بازارهای هدف صادراتی جلوگیری کند.
رسول زرگرپور خواستار فعال شدن کارگروه گردشگری استان شد و گفت: همه بخش‌های استان با کمک هم صنعت گردشگری اصفهان را فعال‌تر و پویا‌تر کنند.
زرگرپور از تشکیل کمیته ویژه هیات‌های خارجی در استانداری اصفهان با حضور نماینده نمایندگی وزارت خارجه در استان، استانداری، میراثفرهنگی و اتاق بازرگانی با هدف برنامه ریزی سفر هیات‌های خارجی به اصفهان خبر داد و گفت: در چهار ماه گذشته ۳۴ هیات خارجی به اصفهان وارد شدند و باید از این فرصت برای بازاریابی و حل مسایل و مشکلات صادرکنندگان استفاده کرد.
وی در ادامه این جلسه به مصوبه ۹ ماده‌ای شورای عالی آب کشور در مورد حوضه زاینده رود اشاره کرد و گفت: همه بخش‌های دولتی، خصوصی و عمومی استان که خواستار حل مساله آب می‌باشند باید مطالبات خود را در اجرای این مصوبه دنبال کنند.
رییس اتاق اصفهان و دبیر شورای گفتگو استان در این جلسه گفت: یکی از نقاط قوت شورا تشکیل جلسات کار‌شناسی متعدد قبل از جلسه اصلی است و دبیرخانه تلاش دارد که با حضور کار‌شناسان بخش دولت و خصوصی، عمده‌ترین مسایل و مشکلات را طرح و راهکارهای اجرایی آن را به شورا ارایه کند.
خسرو کسائیان پیش زمنیه روابط بین المللی اقتصادی را روابط سیاسی با سایر کشور‌ها برشمرد و گفت: مسوولین سیاسی باید مسیرتجارت را باز نموده تا فعالان اقتصادی در این مسیر به فعالیت بپرداند.
عضو شورای گفت‌و‌گو در این جلسه گفت: نظارت بر کیفیت کالای صادراتی می‌تواند صادرات استان را در بازارهای هدف با ثبات سازد.
سید عبدالوهاب سهل آبادی افزود: سازمان‌های دولتی با همکاری تشکل‌های اقتصادی مانند خانه صنعت و معدن می‌توانند بر روی تولید صادر محور نظارت کنند.
گفتنی‌ست در این جلسه ۹ مانع و ۲۱ راهکار باقی مانده برای افزایش صادرات در استان بررسی شد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز