خبرگزاری کار ایران

رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان تاکید کرد:

۷۰ درصد واحدهای صنعتی اصفهان مشکل نقدینگی دارند

۷۰ درصد واحدهای صنعتی اصفهان مشکل نقدینگی دارند
کد خبر : ۱۴۴۳۸۱

با بررسی های انجام شده در صنایع استان اصفهان مشخص شده است که ۷۰ درصد این واحدهای صنعتی مشکل نقدینگی دارند.

ایلنا: رئیس خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهان در جمع خبرنگاران بااشاره به پائین آمدن ارزش پولی ایران گفت: بانک‌ها به جای حمایت از شرکت‌های خصوصی دنبال درآمد هستند و تولیدکنندگان در بسیاری از مواقع از سر ناچاری زیر بار وام‌های کلان با ۲۷ تا ۲۸ درصدی می‌روند و این از مشکلات مالی سرمایه‌داران است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان؛ عبدالوهاب سهل‌آبادی گفت: یکی از مشکلات عمده خانه صنعت، معدن و تجارت مسائل بانکی و مالی است، یک واحد صنعتی به منظور چرخش مالی لازم است که یکسری فاکتورهای صوری، بهره‌های بیهوده به بانک، مالیات و دارایی بدهد تا بتواند مشکلات مالی خود را برطرف کند.

وی با اشاره به اینکه جمع آوری اطلاعات مذکور توسط اعضای خانه صنعت و معدن و با مطالعه دقیق و حضور در شهرستان‌ها انجام می‌شود، افزود: طبق برآورد و پیش بینی‌های اولیه نتایج این بررسی، مشکل بیش از ۷۰ درصد واحدهای استان، کمبود نقدینگی است.

نایب رییس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن اصفهان تاکید کرد: مشکل نقدینگی و کمبود سرمایه در گردش در دو سال اخیر دامن بسیاری از واحدهای صنعتی استان را گرفته و برخی را به پرتگاه ورشکستگی کشانده است که عمده عامل این پدیده، کاهش ارزش پول ملی به یک سوم گذشته است.

وی اضافه کرد: جامعه صنعتی و معدنی تنها جایگاهی است که می‌تواند میلیون‌ها نفر بیکار در سطح جامعه ایرانی را وارد بازار کار کند و خانه صنعت و معدن تنها تشکلی است که در اختیار این‌جامعه برای بیان مسائل و چالش‌هایشان قرار دارد.

سهل آبادی ادامه داد: نیمی از مشکلات پدیدار شده برای واحد‌ها در نتیجه عدم همکاری و درک متقابل از سوی سیستم بانکی است و بانک‌ها در قرارداد ناعادلانه‌ای با فعالین صنعت می‌توانند در برابر بدهی‌های این افراد، واحد آن‌ها را برای فروش بگذارند.

وی افزود: در سال گذشته کشور پروسه وارونه‌ای را برای تولید طی رد و در برابر صادرات ۳۰ میلیون تن سنگ اهن از کشور، ۱۰ میلیون تن فولاد وارد کشور شد.

عضو هیات رییسه خانه صنعت، معدن و تجارت استان اصفهانخانه صنعت و معدن اصفهان جز پیشرو‌ترین تشکل‌های این صنف در کشور است که تاکنون ۲۳ انجمن همگن تخصصی برحسب نوع صنعت و حرفه را ایجاد کرده و در ۲۲ شهرستان استان شعبه دارد.

محمدامین توکل اظهار داشت: عمده بدهکاران بزرگ بانکی از بخش صنعت هستند و ۸۰ درصد اشتغال کشور را صنایع کوچک و متوسط ایجاد می‌کنند که ۳۰ درصد دارایی‌های کشور در اختیار آنهاست.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز