کیف سرمایهگذاری استان اصفهان در حال طراحی است
چهارمین نشست کمیسیون سرمایهگذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی با هدف بررسی بودجه ۱۴۰۳ و فرصتهای اوراق گام با حضور فعالان بخش خصوصی برگزار شد.
به گزارش ایلنا از اصفهان، علی صفرنورالله، رئیس کمیسیون سرمایهگذاری و تأمین مالی اتاق بازرگانی گفت: این کمیسیون تلاش میکند جلساتی بهصورت B2B برگزار کند تا در آنها درباره سرمایههای مالی و انسانی تبادل نظر و هماندیشی کنیم. این جلسات و جلسات کمیتههای تخصصی از اهمیت بالایی برخوردارند و بسیاری از تصمیمات اجرایی در این جلسات گرفته میشود و به همین خاطر از همه اعضا تقاضا داریم که مشارکت فعال و حضور مستمر در نشست داشته باشند.
وی در ادامه افزود: یک کیف سرمایهگذاری در استان در حال طراحی است که در آن پروژههای سرمایهگذاری متناسب با آمایش سرزمین تعریف میشوند. واقعیت امر این است که در حال حاضر بانکها منابع کافی برای پرداخت تسهیلات ندارند و چاره جز رفتن به سمت روشهای تأمین مالی نوین نداریم. معتقدیم ارزی که صادرکننده به دست میآورد متعلق به کشور است و باید به کشور بازگردد.
علیرضا عربها، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی اصفهان نیز اظهار داشت: پس از تصویب لایحه مولدسازی داراییهای دولت کارگروههای استانی این لایحه تشکیل شد و رئیسجمهور نیز سامانه مرتبط با آن را بهتازگی رونمایی کرد. بخش عمده تأمین مالی پروژههای کلان و تکمیل پروژههای نیمهتمام از طریق این سامانه با واگذاری اموال مازاد دولت انجام میشود. بهعنوان نمونه پروژه انتقال آب از جنوب استان از طریق همین واگذاری اموال دولت در استان تأمین مالی شد و امیدواریم خیلی زود بدون نیاز به بودجه ملی این پروژه به بهرهبرداری برسد.
احسان شهیر، مدیرکل دفتر هماهنگی امور اقتصادی استانداری اصفهان نیز تصریح کرد: توسعه نظام تأمین مالی زنجیرهای رویکردی در نظام تأمین مالی سرمایه در گردش است که میتواند بهواسطه کمک به تخصیص کارا و هموار منابع مالی، بهبود مدیریت ریسکهای مالی و افزایش شمول مالی، به ثبات مالی اقتصاد کمک کند. تأمین مالی زنجیرهای میتواند در بهینهسازی سرمایه در گردش در کل زنجیره، تأمین نیاز نقدینگی تولیدکنندگان، بهبود ارتباط بین اجزای زنجیره و افزایش پایداری زنجیره تأمین نقش داشته باشد.