خبرگزاری کار ایران

فرمانده انتظامی استان اصفهان خبر داد:

کشف کلاهبرداری ۳۰ میلیاردی توسط پلیس فتای اصفهان

کشف کلاهبرداری ۳۰ میلیاردی توسط پلیس فتای اصفهان
کد خبر : ۱۳۸۱۷۱

پرونده‌های کلاهبرداری اینترنتی به ارزش ۳۰ میلیارد ریال توسط کارآگاهان پلیس فتای فرماندهی اصفهان کشف شد.

ایلنا: فرمانده انتظامی استان اصفهان پیرامون عملکرد ۹ ماهه پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات استان گفت: خوشبختانه با همت و تلاش شبانه روزی و خستگی ناپذیر کار‌شناسان و کارآگاهان این پلیس در زمینه کشف و پیگیری جرایم سایبری طی ۹ ماهه امسال ۸۲ درصد از این پرونده‌ها کشف و مجرمان اینترنتی این پرونده‌ها به محاکم قضایی تحویل داده شدند.

به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ سردار «عبدالرضا آقاخانی» گفت: ۵۵ درصد از پرونده‌های سایبری کشف شده توسط پلیس فتا مربوط به برداشت غیر مجاز از حساب بانکی شهروندان و کلاهبرداری اینترنتی به ویژه کلاهبرداری موسوم به کلاهبرداری نیجریه بود که مجموع کلاهبرداری‌ها بالغ بر ۳۰ میلیارد ریال است.

وی با هشدار به شهروندان و کاربران اینترنتی در خصوص کلاهبرداری نیجریه‌ای عنوان داشت: از بین کلاهبرداری‌های اینترنتی صورت گرفته بالغ بر ۵/۲ میلیارد تومان مربوط به کلاهبرداری نیجریه‌ای بوده است.

این مقام مسئول عنوان داشت: در کلاهبرداری نیجریه‌ای فرد کلاهبردار با بدست آوردن و هک و نفوذ به ایمیل فرد تاجری که با کشورهای خارجی از طریق ایمیل مبادلات مالی و تجاری انجام می‌دهد ایمیل‌های افرادی که با او در معامله هستند را به دست آورده و اقدام به ارسال ایمیلی می‌کند و شماره حساب خود را بجای شماره حساب فرد قربانی جایگزین می‌نماید و بدین ترتیب تجاری که با وی در ارتباط هستند و معامله انجام می‌دهند بجای واریز پول به حساب او آن را به حساب فرد کلاهبردار ارسال می‌کنند.

سردار آقاخانی به آسیب‌ها و تهدیدات نرم افزار جدیدی به نام وی چت در نسل جدید گوشی‌های تلفن همراه اشاره کرد و اظهار داشت: ابزارهای جدید به‌‌ همان میزان که می‌توانند تسهیل کننده بسیاری از مشکلات ارتباطی باشند، در صورت عدم استفاده صحیح نیز می‌توانند به تهدیدی برای کاربران آن‌ها تبدیل شوند و پلیس از شهروندان باید در این زمینه بیشتر از همیشه هوشیار باشند.

این مقام انتظامی از رسیدگی به هشت پرونده در خصوص جرایم وی چت خبر داد و گفت: بیشتر این پرونده‌ها مربوط به افشای اطلاعات شخصی و تصاویر خصوصی بدون اطلاع کاربر بوده که با شکایت افراد قربانی سریعاً پیگیری و مجرمانی که در این زمینه فعالیت داشتند دستگیر شدند.

فرمانده انتظامی استان اصفهان آموزش و آگاه سازی از تهدیدات سایبری را یک وظیفه همگانی و عمومی عنوان کرد و با بیان اینکه باید این آموزش‌ها در سطح مدارس و مراکز عمومی تدریس شود اظهار داشت: جلوگیری از قربانی شدن و مورد بزه قرار گرفتن افراد در محیط‌های اینترنتی رویکردی است که به طوری جدی توسط پلیس فتای استان دنبال می‌شود.

سردار آقاخانی خاطر نشان کرد: در ۹ ماهه امسال بیش از ۷۰ جلسه آموزشی در مدارس، دانشگاه‌ها و مراکز دولتی برگزار شده و نزدیک به ۳۰ هزار سی دی و ۱۰ هزار بروشور آموزشی در بین شهروندان توزیع شده است.

این مقام انتظامی اظهار داشت: تمامی ارگان‌ها و نهاد‌ها، مدارس، مساجد و مراکز دولتی و شرکت‌های خصوصی می‌توانند به منظور حضور کار‌شناسان متخصص پلیس فتا و ارائه آموزش‌ها و آگاهی‌های لازم در خصوص جرایم و تهدیدات سایبری با این پلیس نامه نگاری کرده و یا با شماره تلفن ۲۱۸۴۳۵۵ تماس بگیرند.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز