مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بینالمللی استان اصفهان تاکید کرد:
نمیتوان در حجرهها نشست و انتظار داشت بازار جهانی در انتظار تولیدات فرش ایرانی بماند
درنمایشگاه فرش دستباف امسال، ۱۴۷ مشارکت کننده از استان های اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، خراسان جنوبی، چهارمحال و بختیاری، قم، فارس، تهران و کرمان آخرین تولیدات هنری خود را در اصفهان به نمایش گذاشتند.
ایلنا: مدیرعامل شرکت نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان درافتتاحیه شانزدهمین نمایشگاه تخصصی - صادراتی فرش دستباف دراصفهان در جمع مهمانان داخلی و خارجی و همچنین مسوولان استانی و کشوری گفت: شرکت نمایشگاههای بین المللی استان اصفهان برای شانزدهمین دوره متوالی نمایشگاه تخصصی - صادراتی فرش دستباف را در استان اصفهان، مهد صنایع دستی و استان صاحب سبک و صاحب نام در زمینه فرش، برگزار میکند تا اجتماع هنر، تخصص، ذوق و فرهنگ ایرانی را در قالب حاصل دسترنج اساتید و هنرمندان استانهای مختلف کشور، به نمایش گذاشته و بار دیگر جان هنر را در فضای نمایشگاه جاری سازد.
به گزارش خبر نگار ایلنا از اصفهان، رسول محققیان ادامه داد: این هنر - صنعت که گویای فرهنگ، تمدن، تاریخ و تفکر ایرانی - اسلامی ما است، اگرچه هنوز در بیرون از مرزها مشتاقان و علاقمندان خود را دارد اما در داخل کشور با مشکلات و مسایلی روبرو است که حل آن جز با همیت و اجماع نظر دست اندرکاران این صنعت، مسوولان، کارشناسان فرش و کارشناسان بازارهای داخلی و خارجی میسر نخواهد شد و امید است این نمایشگاه به اهداف مورد نظر خود دست یابد و بتواند بخشی از نیازها، مشکلات، اهداف و دغدغههای این هنر - صنعت را پاسخگو باشد؛ چرا که نقش و رسالت نمایشگاه جز این نیست.
محققیان اظهار داشت: رفع موانع صادراتی، تأمین نیاز بافندگان و هنرمندان این رشته، سلیقه یابی علمی و کارشناسانه و نیز رفع مشکل مواد اولیه از ضروریاتی است که در این مسیر باید به آن توجه داشت.
وی تأکید کرد: فرش ایرانی امروز نیاز به بازارسازیهای جدید و نیازسنجی دقیق مخاطبان خود دارد. نمیتوان با اتکا به بازارهای گذشته و حتی فعلی، در حجرهها نشست و مطمئن بود بازار جهانی در انتظار محصول و تولید بافندگان خوش ذوق ایرانی خواهد ماند.