عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق بازرگانی اصفهان تاکید کرد:
مصرف بهینه سرمایههای ملی با برنامهریزی در کشت محصولات کشاورزی
تنظیم تولید و مصرف محصولات کشاورزی و ارایه برنامه کشت برای کشاورزان در بهینه مصرف شدن سرمایههای ملی نقش بهسزایی دارد.
ایلنا: عضو کمیسیون کشاورزی و صنایع تبدیلی اتاق اصفهان گفت: ارایه برنامه کشت برای کشاورزان که بر اساس نیاز بازار داخل و امکان صادرات به بازارهای هدف صادراتی است، از از وظایف دولت است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ مهدی بصیری گفت: در کشورهای توسعه یافته کشت بر اساس نیاز مردم و بازارهای هدف صادراتی انجام میشود ولی متاسفانه در ایران این برنامه وجود ندارد.
وی تصریح کرد: دولت با برنامه ریزی باید تولید محصولات کشاورزی با مزیت را در اولویت قرار دهد و از صرف سرمایههای ملی و انسانی در تولید برخی از محصولات کم بازده جلوگیری کند.
وی تصریح کرد: واردات برخی از محصولات کشاورزی که هزینه تولید آن در ایران بسیار بالاست باید تقویت شود و به جای آن محصولات مزیت دار در کشور کشت و صادر شود.
نایب رییس کمیسیون کشاورزی اتاق اصفهان در ادامه این جلسه با بیان این پرسش که در شرایط خشکسالی کشاورزان چه باید انجام دهند؟ گفت: در شرایطی که استان با چالش آب روبروست باید راهکارهای جدید و علمی از سوی محققان و فعالان این بخش مورد بررسی و تحقیق قرار گیرد.
حمید رضا مومنی خواستار انجام تحقیق و پژوهش بر کشاورزی استان و فرصتهای سرمایه گذاری در این بخش شد و گفت: موضوعاتی از قبیل کشت برون مرزی، آب مجازی و کشت گلخانهای باید مورد بررسی قرار گیرد.
رییس انجمن خبرگان کشاورزی استان در این جلسه خواستار فعال شدن تشکلهای صنفی کشاورزی در موضوع کمبود آب استان شد و گفت: بارگذاری بیش از اندازه باعثخشک شدن رودخانه زاینده رود شده و تشکلها باید در این راستا راهکارهای حقوقی را دنبال کنند.
«اسفندیار امینی» در ادامه با اشاره به مجوزهای متعدد توسعه کشت گلخانهای در استان شد و گفت: بر اساس ظرفیتها باید کشت گلخانهای توسعه پیدا کند.