نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان تاکید کرد:
اصفهان به ۲۰ پایگاه اورژانس نیاز دارد
در استان اصفهان تنها ۱۸ مرکز اورژانس وجود دارد در حالی که برای خدمت رسانی بهتر ۲۰ مرکز دیگر نیاز است.
ایلنا: نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان عنوان کرد: متاسفانه در شهر اصفهان با این حجم جمعیت و وسعت جغرافیایی، تنها هجده پایگاه اورژانس موجود میباشد و هنوز نزدیک به ۲۰ پایگاه دیگر مورد نیاز است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ احمد شریعتی در جلسه علنی شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: هر انسانی در گذر زمان دچار حوادثی میشود که ممکن است از قبل پیش بینی نشده باشد چراکه اگر حادثه از قبل پیش بینی شده باشد، همیشه با توانمندسازی امدادی از آسیب رسیدن به خود و دیگران مراقبت و پیشگیری لازم را داریم و یا حداقل خسارات را در این مواقع میتوانیم با تصمیمات موثر قبلی خود، شاهد باشیم.
وی افزود: با توجه به جمعیت بیش از دو میلیون نفر کلانشهر اصفهان نیاز است نسبت به این مهم در زمینه مدیریت بحران و حوادثغیر مترقبه، با آماده نمودن امکانات و تجهیزات لازم، اقدامات آموزشی به شهروندان در جهت آشنایی با مسائلی همچون پیشگیری از حوادثو چگونگی امدادهای مردمی که میتواند کمک کننده باشد، توجه شایانی صورت گیرد.
نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان اذعان داشت: از آنجایی که استاندار اصفهان اخیرا مدیریت بحران شهر اصفهان را به شهردار اصفهان واگذار کرده، لازم است پیگیریها، برنامه ریزی و فعالیتهای خاصی را به طور جد در این زمینه داشته باشیم و سرمایه گذاری خاصی در این زمینه صورت گیرد.
شریعتی گفت: در پی بارش برف در هفته گذشته در اصفهان به علت سردی هوا، یخبندان شدید و لغزنده بودن خیابانها، رفت و آمدها در شهر به کندی انجام شده و در ساعاتی از روز معضلات خاصی را ایجاد کرده بود لذا میتوان با تهیه کیسههای شن و یا نمک در خیابانهای اصلی و پر تردد پیش بینیهای لازم را برای اینگونه مواقع نمود.
وی با اشاره به حضور موثر اورژانس شهری یا مدیریت حوادثو فوریتهای پزشکی اصفهان ادامه داد: در هر حادثه و تصادفی که در گوشه و کنار این شهر اتفاق میافتد اورژانس اصفهان با تعهد به مسئولیت خود، حضوری فعال داشته و در سریعترین زمان ممکن در محل حادثه حاضر شده و خدمات امدادی لازم را به شهروندان ارائه میدهد. نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان اظهار داشت: با وجود مشکلات ترافیکی موجود در کلانشهر اصفهان، موتورسیکلت اورژانس نداریم و اورژانس هوایی نیز به علت عدم تامین بودجه و مکان لازم خدماتی را ارائه نمیدهد.
شریعتی تاکید کرد: بر طبق استانداردها به ازای هر ۵۰ نفر جمعیت یک پایگاه باید وجود داشته باشد و در کلانشهرها به ازای هر ۶۰ هزار نفر جمعیت مازاد بر پایه(۵۰ هزار نفر) یک پایگاه به همراه دو آمبولانس فعال اضافه میشود.
وی تصریح کرد: متاسفانه در شهر اصفهان با این حجم جمعیت و وسعت جغرافیایی هجده پایگاه موجود میباشد و هنوز نزدیک به ۲۰ پایگاه دیگر مورد نیاز است و اگر به صورت نسبی مقایسهای را با شهرهای شهرستان اصفهان داشته باشیم از ۳۶ کد پایگاه موجود ۱۸ پایگاه در شهر اصفهان و مابقی در شهرها و بخشهای شهرستان مستقر و ۹ پایگاه موجود در شهر اصفهان در مراکز آتش نشانی مستقر میباشند که خود آنها نیز به علت ناهماهنگی نوع فعالیتهای امدادی آنها به نقل از ریاست اورژانس شهر دچار مشکلات خاصی هستند.
نائب رییس شورای اسلامی شهر اصفهان بیان داشت: همچنین ۹ پایگاه مابقی نیز در کانکسهای سیار در گوشه و کنار ورزشگاهها و معابر عمومی شهر مستقر است که خود درشان و منزلت این افراد نیست لذا اورژانس شهر اصفهان آمادگی دارد که در صورت تهیه مکان لازم جهت استقرار، بلافاصله در کمترین زمان پایگاههای مورد نیاز شهر را تامین کند.
شریعتی اضافه کرد: از شهردار اصفهان تقاضا داریم ضمن وقوف کامل به این نیاز و آمادگی لازم جهت پیشگیری از حوادثو کاهش آسیبهای وارده به شهروندان جهت تسهیلات لازم برای اورژانس شهر تصمیمی را اتخاذ نموده و قبل از بسته شدن بودجه سال آینده بودجهای را جهت تامین تسهیلات لازم این پایگاهها در نظر گرفته و به فکر تامین مکان مورد نیاز برای پایگاه اورژانس شهر باشند.
وی افزود: امید است با تمهیدات لازم و ترمیم و تامین مکان و امکانات مورد نیاز طبق برنامه چهارم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی کشور مصوب ۱۳۸۳، زمان رسیدن به بالین بیمار در شهر در ۸۰ درصد موارد کمتر از ۸ دقیقه و در جادهها در ۸۰ درصد کمتر از ۱۵ دقیقه باشد.