عضو شورای اسلامی شهر اصفهان:
بوی خشکی هنر اصفهان همچون زاینده رود به مشام میرسد
لازم است مدیریت شهری برای هنر اصفهان چاره ای بیندیشد که بوی خشکی هنر اصفهان همچون زاینده رود به مشام می رسد.
ایلنا: عضو شورای اسلامی شهر اصفهان گفت: در گذشته اصفهان ۱۰ هزار صندلی سینما داشت در حالی که اکنون صندلیهای سینما به ۳ هزار رسیده است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ مهدی باقر بیگی با انتقاد از اینکه برخی به دنبال تغییر کاربری سینماها هستند، افزود: اکنون ۴ سالن سینما در اصفهان فعال است و این در حالی میباشد که به جای افزایش امکانات سینمایی به دنبال تغییر کاربری سالنهای سینما هستند.
باقربیگی تصریح کرد: با بیان اینکه لازم است مدیریت شهری برای هنر اصفهان چارهای بیندیشد که بوی خشکی هنر اصفهان نیز همچون زاینده رود به مشام میرسد، اظهار داشت: زاینده رود را از شهرمان گرفتند، اگر هنر هم از دست برود، از اصفهان چه میماند؟
وی با اشاره به اینکه به دنبال سیاه نمایی نبوده و نیستم اما باید به جای کارهای سطحی، فکری اساسی برای فرهنگ و هنر اصفهان کنیم، اظهار داشت: باید به جای برخورد سلیقهای و سیاسی با این مقوله و مسئولیت گریزی در خصوص فرهنگ و هنر اصفهان، ستاد بحرانی تشکیل دهیم تا فکری اساسی برای فرهنگ و شهر شود.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان با تاکید بر اینکه سرمایهها و سد فرهنگ و هنر شهر نیز در حال تهی شدن است، ادامه داد: این امر تنها به شهرداری مربوط نمیشود بلکه رسیدگی به فرهنگ و هنر نیازمند یک عزم جدی از سوی کلیه دستگاهها در کشور است.
باقربیگی اضافه کرد: البته شهرداری اصفهان به عنوان بزرگترین مدیریت اجرایی در شهر باید راهی نو را در خصوص فرهنگ و هنر شهر اصفهان در پیش بگیرد و بودجه فرهنگی خود را با استفاده از نیروهای متخصص در جهت منافع فرهنگ و هنر نصف جهان به کار گیرد که وقت تنگ است.
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان به فرمایشات مقام معظم رهبری اشاره کرد و افزود: هنر در جمهوری اسلامی یک وسیله و ابزار و از شمار بهترین هاست. اگر جمهوری اسلامی حرفی برای گفتن و یا ایدهای برای عرضه کردن دارد، این عرضه باید با بهترین شیوهها که همان هنر است، انجام گیرد.
باقربیگی با اشاره به نقش رسانهها تصریح کرد: رسانه نقش بسیار بزرگی در اشاعه و ترویج فرهنگ یک جامعه دارد و البته استفاده ناصحیح از آن یک آفت بزرگ برای فرهنگ و هنر یک شهر است.
وی خاطرنشان کرد: متاسفانه رسانه ملی ما این روزها دچار یک تنگنای مالی شده که البته این بیماری ممکن است در هر جایی رخ دهد و موقتی است اما اهمیت رسانه در این میباشد که امروز ما درگیر جنگی فرهنگی هستیم و قویترین سلاح دشمنان ما همین رسانه است.
وی اضافه کرد: آیا میدانید چرا سریالهای ماهوارهای اینقدر در کشور ما پرمخاطب شدهاند؟ آیا میدانید این سریالها بسیار هوشمندانه، فرهنگ مردم ما را به بیراهه میبرند؟ آیا میدانید وجود کاستیهای سخت افزاری و نرم افزاری در حوزه رسانه به طور طبیعی ممکن است شهروندان را به رسانههای ناهمگون با فرهنگ ما سوق دهد؟
عضو شورای اسلامی شهر اصفهان بیان داشت: از همه مردم و مسئولان میخواهم دست به دست هم دهیم و به گونهای هوشمندانه و اصولی از فرهنگ ایران اسلامی محافظت کنیم.