خبرگزاری کار ایران

دبیر ستاد توسعه پایدار معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان:

تدوین اهداف کلی شهرداری اصفهان در زمینه انرژی‌های تجدید

تدوین اهداف کلی شهرداری اصفهان در زمینه انرژی‌های تجدید
کد خبر : ۱۳۵۸۶۰

شهرداری اصفهان در زمینه توسعه و تولید و کاربرد انرژی های تجدید پذیر در پنج بخش تدوین شده است.

ایلنا: دبیر ستاد توسعه پایدار معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان با اشاره به تدوین برنامه انرژی شهرداری اصفهان و اختصاص بخشی از این برنامه به انرژی‌های تجدیدپذیر گفت: امید است بتوانیم تا پایان سال چشم انداز و اقدامات شهرداری اصفهان در حوزه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر در شهر را از سال ۹۳ تا ۹۷ به اطلاع شهرندان برسانیم.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ می‌ریان با بیان اینکه بخش دوم فعالیت‌های شهرداری اصفهان در حوزه انرژی‌ها تجدید پذیر به ایجاد هماهنگی میان عوامل ذینفع و ذیربط معطوف می‌شود اضافه کرد: شهرداری کمیته انرژی‌های تجدید پذیر را تشکیل داده است و ایجاد ارتباط بیشتر میان اعضا در این زمینه یکی از نتایج تشکیل این کمیته است.
دبیر ستاد توسعه پایدار شهرداری اصفهان امضای تفاهم نامه بین شهرداری و شرکت توزیع برق اصفهان را از دیگر دستاوردهای تشکیل این کمیته ذکر کرد.
وی با اشاره به اینکه با امضای این توافق چند پروژه در شهر اجرا می‌شود تصریح کرد: پروژه‌های روشنایی ۷۵ کیلو وات میدان امام علی(ع)، ۲۵ کیلو وات ۱۰ میدان اصلی اصفهان، ۶۰ کیلو وات ۵۰ ساختمان اداری شهرداری اصفهان، ۵۴ کیلو وات ۵۴ ساختمان مسکونی پروژه‌هایی هستند که در اصفهان اجرا شده است.
دبیر ستاد توسعه پایدار شهرداری اصفهان هدف اصلی از اجرای این طرح‌ها را آموزش و فرهنگ سازی در زمینه استفاده از انرژی‌های تجدید پذیر برشمرد و اذعان داشت: توسعه استفاده از سلول‌های فتوولتائیک در فضاهای شهری سومین بخش از اقدامات شهرداری اصفهان است و در این راستا پروژه یک کیلو وات یا نیروگاه با قیاس کوچک در پارک ایثارگران به عنوان آخرین پروژه اجرا شده است.
وی احداثساختمان‌هایی با ویژگی بیشترین بهره وری انرژی و تولید انرژی تجدیدپذیر را چهارمین بخش از اقدامات شهرداری اصفهان عنوان و خاطرنشان کرد: ساختمان اداری خدمات شهری منطقه ۱۳ در پارک زمزم با این ویژگی‌ها احداثشده است.
میریان بخش پنجم اقدامات شهرداری را ایجاد تعامل مناسب بین شهرداری و مراکز علمی و دانشگاه‌ها ذکر و تصریح کرد: اجرای پروژه ۱۰۰ کیلو وات انرژی خورشیدی در مرکز همایش‌های بین المللی شهرداری اصفهان با همکاری دانشگاه صنعتی از نمونه‌های تعامل بین شهرداری و مراکز علمی است.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز