رییس کمیسیون آموزش و پژوهش های کاربردی اتاق اصفهان:
مشارکت واحدهای صنعتی استان اصفهان در طرحهای عارضهیابی پایین است
یکی دلایل جامع نبودن راهکارهای عملیاتی ارائه شده به مدیران بنگاههای اقتصادی، عدم مشارکت واحدهای صنعتی در عارضه یابی است.
ایلنا: رییس کمیسیون آموزش و پژوهشهای کاربردی اتاق اصفهان در هشتمین جلسه کمیسیون آموزش با ارایه خلاصهای از گزارش تهیه شده توسط مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی ایران در زمینه عارضهیابی واحدهای صنعتی استان اصفهان گفت: پایین بودن سطح نمونه آماری مورد مطالعه و جامع نبودن راهکارهای عملیاتی برای ارایه به مدیران بنگاههای اقتصادی از چالشهای این پروژه عارضه یابی است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ مرتضی بیشه هدف پروژه عارضه یابی را مشخص کردن موانع و مشکلات درون بنگاهی و برون بنگاهی و ارایه راهکارهای اجرایی اعلام کرد و گفت: اتاق در این پروژه تلاش کرد که جامعه آماری۶۵۰ از واحدهای صنعتی استان در قالب شش گروه صنعتی لوازم خانگی، فلزات اساسی و مصنوعات فلزی، صنایع شیمیایی و سلولزی، صنایع نساجی، کانیهای غیر فلزی و تولید آجر تشکیل دهد ولی ۳۱۵ واحد در دورههای آموزشی توجیهی این پروژه شرکت کرده و فرمهای عارضه یابی دریافت کردند.
بیشه تصریح کرد: از این میان ۳۱۵ شرکت کننده تنها ۸۹ واحد فرمهای نظر سنجی را تکمیل و به مجری پروژه ارایه کردند.
وی در ادامه گفت: هدف از اجرای این پروژه، عارضه یابی از واحدهای صنعتی به صورت مداوم و اطلاع از مسایل و مشکلات و برگزاری دورههای آموزشی و تحقیقاتی به صورت رایگان برای واحدهاست و همچنین بررسی راهکارهای برون بنگاهی با همکاری مسوولین دولتی از دیگر بخشهای این پروژه است.
وی تاکید کرد: روشهای انجام کار، متدولوژی آماری و بررسی پاسخنامهها و یافتههای آماری کاملاً علمی بوده و از مدلهای مناسب و استفاده شده است.
بیشه خاطر نشان کرد: متاسفانه سطح جامعه آماری بسیار کم است و نمیتوان آن را به سایر صنایع تعمیم و گسترش داد و ساختار گزارش مدیریتی ضعیف است و راهکار عملیاتی مناسب برای ارایه به مدیران کارخانجات وجود ندارد.
وی خاطر نشان کرد: برای رسیدن به یک نتیجه مطلوب بقیه فرمهای توزیع شده بین واحدهای تولیدی آموزش دیده توسط مرکز آموزش و تحقیقات صنعتی جمع آوری و پس از تحلیل آماری، گزارش نهایی با رویکرد راهکارهای کاربردی و عملیاتی به اتاق ارایه شود.
همچنین مقرر شد این موضوع بصورت یک پروژه تحقیقاتی از ابعاد مختلف مورد مطالعه قرار گیرد تا بتوان بر اساس نتایج آن برای گسترش صنعت در آینده برنامهریزی کرد.