مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان:
ارز آوری ۵ میلیون دلاری با صادرات بیش از ۲۰۰۰ تن پا و پنجه مرغ از اصفهان
در نه ماهه امسال بیش از دوهزار و ۱۰۰ تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از کشور صادر شد.
ایلنا: مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اینکه استان اصفهان یکی از بزرگترین تولیدکننده محصول پا و پنجه مرغ در سطح کشور است، اظهار داشت: در نه ماه امسال هزار و۸۸۹ تن پای مرغ و ۲۹۷ تن پنجه مرغ به کشورهای ویتنام، چین و هنگ کنگ صادر شده که نسبت به مدت مشابه در سال گذشته ۲۵ درصد افزایش داشته است.
به گزارش خبرگزاری ایلنا از اصفهان؛ سیداکبر حسینی با بیان اینکه صادرات این محصول از استان اصفهان بیش از ۵ میلیون دلار برای استان ارز آوری داشته است افزود: در سال گذشته نیز بیش از یکهزار و ۸۹۰ تن پا و پنجه مرغ از استان به خارج از کشور صادر شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان اصفهان با اشاره به اشتغالزایی برای ۱۲۰ نفر، اظهار کرد: سالانه حدود ۶۰ میلیون قطعه مرغ در استان اصفهان کشتار میشود.
گفتنی است؛ پنجه و پای مرغ درتامین کلسیم بدن، تقویت حافظه، درمان آرتروز، پوکی استخوان موثر است.