۱۵ بند و ۶۰ راهکار روی میز داریم
استاندار: اصفهان، سرمایه گریز شده است
استان اصفهان در جذب سرمایه نه تنها جایگاه خوبی ندارد بلکه سرمایه گریز شده است و این در حالیست سایر استان ها در جذب سرمایه موفق تر عمل کردند.
ایلنا: استاندار اصفهان در نهمین جلسه شورای گفت و گوی دولت و بخش خصوصی اتاق بازرگانی استان گفت: استان اصفهان در جذب سرمایه نه تنها جایگاه خوبی ندارد بلکه سرمایه گریز شده است.
به گزارش " ایلنا " مقام ارشد دولت در استان اصفهان تصریح کرد: این در حالی است که در حالی که سایر استان ها در جذب سرمایه موفق تر بوده اند.
وی گفت: در ابتدای پذیرش مسوولیت خواستار آسیب شناسی از مسایل و مشکلات سرمایه گذاری در استان شدم که اتاق با توجه به اجتماع سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی بهترین مکان برای بررسی این آسیب ها بود.
" رسول زرگرپ " افزود: اتاق با تشکیل کارگروه ویژه و برگزاری جلسات کارشناسی متعدد به بررسی موانع جذب سرمایه در استان پرداخت و آسیب شناسی لازم از ابعاد مختلف سرمایه گذاری انجام شد که ۱۵ بند به عنوان موانع جذب سرمایه گذاری و ۶۰ راهکار پیشنهاد و دستگاههای اجرایی مسوول نیز تعیین شد و همچنین مصوبات در قالب راهبردهای افزایش سرمایه گذاری در دو بخش استانی و ملی مورد پیگیری قرار می گیرد.
" زرگرپور " تاکید کرد: بسیاری از موانع یک شبه بوجود نیامده که یک شبه برطرف شود و نیازمند زمان برای حل این مسایل هستیم.
وی اظهار داشت: در مرحله اول موانع سرمایه گذاری را برطرف کنیم و در مرحله دوم سرمایه گذاری در استان را تسهیل کنیم و سرمایه گریزی استان را به جذب سرمایه تبدیل کنیم.
استاندار اصفهان در ادامه سخنان خود نقش اتاق بازرگانی در سرمایه گذاری و توسعه صادرات استان را نقش اول برشمرد و گفت: اتاق می تواند موانع را بهتر از بخش های دولتی شناسایی کند و راهکارهای اجرایی آن مطرح کند.
وی در بخش دیگری از سخنان خود خواستار افزایش مصارف بانک ها در استان اصفهان شد و گفت: سالانه بیش از ۳۶ هزار میلیارد تومان منابع در استان توسط بانکها و موسسات مالی و اعتباری جذب می شود ولی تنها ۲۰ درصد آن در استان مصرف می شود.
" زرگرپور " در بخش دیگری از سخنان خود به مقوله فرهنگ جذب توریست در استان اشاره کرد و گفت: در ابتدا باید فرهنگ پذیرش توریست در اصفهان نهادینه شود تا گردشگران از اصفهان خاطرات خوبی در ذهن داشته باشند.
وی تاکید کرد: اصفهان به شدت نیازمند فرهنگ تعامل و همکاری با گردشگران است و در این راستا باید همه بخش های اهم از دولتی و خصوصی با کمک مردم این فرهنگ را ایجاد کنند.
" زرگرپور " خاطر نشان کرد: استان اصفهان جزو معدود استانهایی است که هم میراثفرهنگی هم صنایع دستی و هم گردشگری را با هم دارد.
استاندار اصفهان پس از بررسی مسایل و مشکلات صدور کارت بازرگانی خواستار ارایه راه حل ۴۸ ساعته توسط معاونت برنامه ریزی استانداری در این زمینه شد.
رییس اتاق اصفهان نیز در این جلسه گفت: در راستای شناسایی موانع سرمایه گذاری استان در بندهای پیشنهادی عمده ترین موارد با تشکیل جلسات متعدد کارشناسی مطرح شده است.
" خسرو کسائیان " به تشکیل کمیسیون گردشگری اتاق اصفهان اشاره کردو گفت: در نشست اتاق های بازرگانی منطقه چهار شامل اصفهان، کاشان، یزد، یاسوج، شیراز و شهرکرد بر تقویت صنعت گردشگری پنج استان منطقه چهار تاکید شد.
وی به سخت گیری سازمان صنعت، معدن و تجارت استان در تایید اهلیت متقاضی کارت بازرگانی اشاره کرد و گفت: جهت صدور و تمدید کارت بازرگانی اهلیت شخص متقاضی شامل حقیقی و حقوقی و تجاری بودن محل متقاضی به عهده اتاق بازرگانی و تعاون است ولی شاهد سخت گیری سازمان در این زمینه می باشیم.