مدیرکل استاندارد استان اصفهان خبر داد:
۳ واحد کشتارگاه و بستهبندی مرغ در استان اصفهان پروانه استاندارد دریافت کردند
با توجه به اینکه در سطح استان واحدهایی که هم کشتارگاه باشند هم تولید کننده کم هستند و مرغ بعضاً از شهرهای همجوار استان اصفهان تامین میشود و به کشتارگاههای داخل استان انتقال مییابد، لذا اعطاء پروانه استاندارد به کشتارگاههای مرغ باید با ظرافت و دقت بالایی صورت پذیرد که مشکل ساز نشود.
ایلنا: دغدغه استاندارد در تولید و عرضه گوشت مرغ، فقط نمونه برداری و آزمایش نمونهها نیست بلکه روند تولید و حتی مصرف خوراک طیور از اهمیت و حساسیت خاصی برخوردار است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، مدیرکل استاندارد استان اصفهان با تاکید به این موضوع گفت: با توجه به اینکه در سطح استان واحدهایی که هم کشتارگاه باشند هم تولید کننده کم هستند و مرغ بعضاً از شهرهای همجوار استان اصفهان تامین میشود و به کشتارگاههای داخل استان انتقال مییابد، لذا اعطاء پروانه استاندارد به کشتارگاههای مرغ باید با ظرافت و دقت بالایی صورت پذیرد که مشکل ساز نشود.
غلامحسین شفیعی، در جلسه بررسی مسائل و معضلات کشتارگاههای مرغ که با حضور نمایندگان سازمان جهادکشاوزری، اداره کل دامپزشکی پشتیبانی امور دام، کارشناسان مدعو و مسئولین اداره کل استاندارد استان اصفهان در محل این اداره کل تشکیل شد، ضمن تشکر و ابزار خرسندی از توجه و حساسیت دستگاههای نظارتی و مرتبط به تولید و عرضه محصولات سالم پروتئینی، گفت: باید کنترل و نظارت دقیقی بر روی مرغداریها و محلهای پرورش مرغ اعمال شود تا از خوراک سالم و استاندارد و نیز پرورش و کشتار سالم و استاندارد آنها اطمینان حاصل شود.
وی با بیان اینکه متقاضیان دریافت پروانه و نشان استاندارد جهت کشتارگاههای مرغ در استان زیااد هستند گفت: تاکید اداره کل استاندارد بر به روز رسانی و بهینه سازی کلیه کشتارگاههای مرغ و گوشت استان و انطباق کامل آنها با آئین نامهها و دستورالعملهای استاندارد است.
شفیعی در ادامه در خصوص وضعیت کشتارگاههای مرغ و گوشت استان افزود: در حال حاضر تعداد کشتارگاهها و بسته بندی مرغ دارای پروانه و نشان استاندارد در استان مجموعاً ۳ واحد است که لزوم استاندارد سازی سایر کشتارگاهها نیز ضروری است.