خبرگزاری کار ایران

مدیر کل استاندارد استان اصفهان خبر داد:

جعل نشان استاندارد توسط واحد متخلف تولید عسل در اصفهان

جعل نشان استاندارد توسط واحد متخلف تولید عسل در اصفهان
کد خبر : ۱۱۷۲۶۲

یک واحد متخلف تولیدکننده عسل خوراکی با نام کیمیا عسل سپاهان به دلیل جعل علامت استاندارد، توسط بازرسین این اداره کل به مراجع قضایی معرفی شد.

ایلنا: مدیر کل استاندارد استان اصفهان در این رابطه گفت: بازرسین اداره کل استاندارد استان اصفهان یک واحد تولیدی متخلف تولید عسل را که بدون داشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به درج نشان استاندارد، تولید محصولات فاقد کیفیت و توزیع در بازارهای داخلی و خارجی می‌نمود، کشف و محصولات تقلبی تولید شده توقیف شد.

به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، غلامحسین شفیعی افزود: پرونده تخلف این واحد تولیدی تکمیل و جهت پیگیری به مراجع قضایی انتقال داده شده و کلیه تولیدات غیراستاندارد مکشوفه نیز پلمپ و جمع آوری شد لیکن در طی بررسی پروندهٔ تخلف صورت گرفته، مدیرعامل شرکت مذکور اقدام به فک غیر قانونی پلمپ و جابجایی شبانه محصولات غیر استاندارد و کلیه تجهیزات کارگاه نموده و در حال حاضر بصورت زیر زمینی و مخفیانه به فعالیت خود ادامه می‌دهد.

مدیر کل اداره کل استاندارد استان اصفهان، محصولات شرکت «کیمیا عسل سپاهان» را غیر استاندارد و فاقد کیفیت دانست و ادامه داد: با انجام مکاتبات لازم با مراجع ذی ربط و گمرکات مرزی به منظور جلوگیری از صادرات این محصول تقلبی، از همشهریان و مصرف کنندگان گرامی تقاضا می‌شود از خریداری و مصرف محصولات با نام تجاری فوق الذکر خودداری نمایند.

شفیعی ادامه داد: مردم دقت کنند که عسل را از فروشگاه‌های معتبر خریداری نمایید، همچنین به برچسب روی شیشه عسل که باید حاوی نام و نشان شرکت تولیدی، شماره پروانه بهداشتی، وزن و غیره باشد توجه کنند.

وی اضافه کرد: مسئله مهم که هنوز به صورت شبهه‌ای برای بسیاری از مردم باقی مانده شکرک زدن عسل است. باید توجه داشت که اکثر عسل‌های طبیعی و سالم نیز پس از مدتی شکرک می‌زنند. البته زمان شکرک زدن عسل بسته به نوع گیاه، میزان و نوع ذرات در عسل و غیره فرق می‌کند. جهت مایع کردن عسل شکرک زده باید ظرف عسل نیم ساعت در دمای ۶۵ - ٧٠ درجه سانتیگراد قرار گیرد.

وی بیان داشت: در هنگام خرید، عسل‌هایی خریداری شود که ترجیحاً دارای نشان استاندارد و دارای بسته بندی سالم باشد و حتی الامکان ترکیبات موجود در عسل و نوع آن روی ظرف عسل نوشته شده باشد.

ارسال نظر
پیشنهاد امروز