مدیر کل استاندارد استان اصفهان خبر داد:
جعل نشان استاندارد توسط واحد متخلف تولید عسل در اصفهان
یک واحد متخلف تولیدکننده عسل خوراکی با نام کیمیا عسل سپاهان به دلیل جعل علامت استاندارد، توسط بازرسین این اداره کل به مراجع قضایی معرفی شد.
ایلنا: مدیر کل استاندارد استان اصفهان در این رابطه گفت: بازرسین اداره کل استاندارد استان اصفهان یک واحد تولیدی متخلف تولید عسل را که بدون داشتن پروانه کاربرد علامت استاندارد اقدام به درج نشان استاندارد، تولید محصولات فاقد کیفیت و توزیع در بازارهای داخلی و خارجی مینمود، کشف و محصولات تقلبی تولید شده توقیف شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان، غلامحسین شفیعی افزود: پرونده تخلف این واحد تولیدی تکمیل و جهت پیگیری به مراجع قضایی انتقال داده شده و کلیه تولیدات غیراستاندارد مکشوفه نیز پلمپ و جمع آوری شد لیکن در طی بررسی پروندهٔ تخلف صورت گرفته، مدیرعامل شرکت مذکور اقدام به فک غیر قانونی پلمپ و جابجایی شبانه محصولات غیر استاندارد و کلیه تجهیزات کارگاه نموده و در حال حاضر بصورت زیر زمینی و مخفیانه به فعالیت خود ادامه میدهد.
مدیر کل اداره کل استاندارد استان اصفهان، محصولات شرکت «کیمیا عسل سپاهان» را غیر استاندارد و فاقد کیفیت دانست و ادامه داد: با انجام مکاتبات لازم با مراجع ذی ربط و گمرکات مرزی به منظور جلوگیری از صادرات این محصول تقلبی، از همشهریان و مصرف کنندگان گرامی تقاضا میشود از خریداری و مصرف محصولات با نام تجاری فوق الذکر خودداری نمایند.
شفیعی ادامه داد: مردم دقت کنند که عسل را از فروشگاههای معتبر خریداری نمایید، همچنین به برچسب روی شیشه عسل که باید حاوی نام و نشان شرکت تولیدی، شماره پروانه بهداشتی، وزن و غیره باشد توجه کنند.
وی اضافه کرد: مسئله مهم که هنوز به صورت شبههای برای بسیاری از مردم باقی مانده شکرک زدن عسل است. باید توجه داشت که اکثر عسلهای طبیعی و سالم نیز پس از مدتی شکرک میزنند. البته زمان شکرک زدن عسل بسته به نوع گیاه، میزان و نوع ذرات در عسل و غیره فرق میکند. جهت مایع کردن عسل شکرک زده باید ظرف عسل نیم ساعت در دمای ۶۵ - ٧٠ درجه سانتیگراد قرار گیرد.
وی بیان داشت: در هنگام خرید، عسلهایی خریداری شود که ترجیحاً دارای نشان استاندارد و دارای بسته بندی سالم باشد و حتی الامکان ترکیبات موجود در عسل و نوع آن روی ظرف عسل نوشته شده باشد.