کارگردان شهر امید و آرزو مطرح کرد:
آموزش موزیکال قوانین راهنمایی و رانندگی در جشنواره کودک
سازنده فیلم «شهر امید و آرزو» گفت: این فیلم را به گونهای طراحی کردیم که در قالب آن بتوانیم ۴۲ قانون راهنمایی و رانندگی و ترافیکی را به کودکان بیاموزیم.
ایلنا: سازنده فیلم «شهر امید و آرزو» گفت: این فیلم را به گونهای طراحی کردیم که در قالب آن بتوانیم ۴۲ قانون راهنمایی و رانندگی و ترافیکی را به کودکان بیاموزیم.
به گزارش خبرنگار ایلنا از اصفهان؛ امیر مشهدی عباس گفت: فیلم «شهر امید و آرزو» را به گونهای طراحی کردیم که در قالب آن بتوانیم ۴۲ قانون راهنمایی و رانندگی و ترافیکی را به کودکان بیاموزیم. البته آموزش این نکات به کودکان در قالب یک فیلم، به گونهای که بتواند آنها را جذب کند، کار بسیار سختی است اما من تلاش خود را کردم که این نکات را با فضای ترانه و موزیکال به کودکان بیاموزم.
وی در ادامه افزود: برای ساخت آثار کودک و نوجوان استانداردهای لازم برای جذب مخاطب را باید در نظر بگیریم که من در این کار تلاش کردم تا بتوانم فیلمی بسازم که بهخوبی با مخاطب بین ۶ تا ۱۲ سال ارتباط برقرار کند. سعی کردم ریتم داستان به گونهای باشد که کودکان خسته نشوند و از رنگ، میزانسن و تصاویر جذاب برای این فیلم بهره بردم.
مشهدی عباس گفت: آموزش در این فیلم به صورت غیرمستقیم به کودکان ارایه میشود تا مفاهیم آموزشی در ضمیر ناخودآگاه آنها شکل بگیرد و در آینده از آن بهره ببرند. در این فیلم سعی شده فرهنگ استفاده از وسایل نقلیه عمومی و مزیتهای آن به کودکان آموزش داده شود.
وی درباره اینکه فیلم که در بخش ویدئویی جشنواره بیست و هفتم به نمایش درخواهد آمد، اظهار داشت: از آنجا که کودکان همراه با بزرگترها به سالن سینما میآیند. به همین دلیل در این فیلم با استفاده از درام مناسب سعی کردیم مخاطب بزرگسال را نیز درگیر کنیم.
مشهدی عباس گفت: در این فیلم از بازیگران محبوب کودکان(گروه فیتیلهایها) از جمله علی فروتن و حمید گلی به همراه مریم کاویانی و ستاره مقصود لو بهره بردیم اما شخصیتهای اصلی فیلم دو کودک ایلیا جدلی و ماهرخ لک هستند.