آغاز برداشت زعفران در استان قزوین
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: برداشت زعفران از سطح ۸۷ هکتار از مزارع کشاورزی استان قزوین آغاز شده است.
وی افزود: میانگین متوسط عملکرد این محصول را ۳ کیلوگرم در هکتار است که پیش بینی میشود بیش ۲۲۰ کیلو گرم زعفران تولید شود.
اکبری اظهار کرد: در استان قزوین توسعه زعفران بخوبی انجام شده و اثرات کمی و کیفی مطلوبی دارد بخصوص در شهرستان قزوین، تاکستان، آبیک و بویین زهرا قابل توسعه است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان تصریح کرد: زعفران در صنایع رنگرزی، داروسازی، طب سنتی، صنایع غذایی، شیرینی، بستنی سازی، تولید عرقیات، اسانس، عطرسازی و آرایشی و بهداشتی، طعم دهنده مواد غذایی و شربتی، آرام بخش، ضد اسپاسم، اشتها آور، مقوی معده، درمان درد شکم و آسم موثر است و به عنوان یک ماده نشاط آور در جهان است.