مدیرکل بهزیستی آذربایجان شرقی خبرداد:
توزیع ۸۵ درصد سهمیه واکسن آنفلوآنزا بین اقشار آسیب پذیر
مدیر کل بهزیستی استان گفت: با توجه به اینکه قشر تحت پوشش بهزیستی آسیبپذیر هستند، ۸۵ درصد واکسن آنفلوانزا بین این قشر توزیع شده است.
به گزارش خبرنگار ایلنا از تبریز، فرگل صحاف در نشست خبری به مناسبت هفته سلامت روان، آمار و برنامهریزی و روز جهانی سالمندان، نابینایان و ناشنوایان اظهار داشت: در کل بهزیستی استان، ۲ هزار نفر مشاور روانشناسی در بخش دولتی و خصوصی فعالیت میکنند.
وی افزود: ۱۶۱ مرکز غیردولتی و ۲۰ مرکز دولتی روانشناسی در استان وجود دارد که بیشترین فعالیتشان ارائه مشاوره است.
مدیرکل بهزیستی استان با اشاره به افزایش ۶۹ درصدی تماسها نسبت به 6 ماهه نخست سال گذشته، خاطرنشان کرد: ۳۶ هزار و ۱۹۰ تماس در 6 ماهه سال جاری وجود داشت که فقط ۳۶۵ مورد آن در خصوص کرونا بود.
وی به مداخله در بحران را مورد اشاره قرار داد و گفت: ۵ هزار و ۵۲۶ مورد تماس با ۱۲۳ وجود داشت که تعداد تماسها هیچ تفاوتی با 6 ماهه سال گذشته نداشته است.
جمع آوری 10 میلیارد تومان کمک غیرنقدی در استان
صحاف با بیان اینکه پویش همیاری ایران و اقدامات ارزنده، گفت: جمعآوری ۱۰ میلیارد تومان کمک غیرنقدی، تهیه و توزیع ۲۶ هزار بسته معیشتی از این طرح به مردم نیازمند رسید.
وی افزود: ۷۵ هزار و ۱۳۰ نفر افراد تحت پوشش در بهزیستی استان وجود دارد که ۲۵ هزار نفر از آنها هم کمک معیشتی و مستمری دریافت میکنند از اینرو همیشه نیازمند کمک خیّران و مردم هستیم.
مدیرکل بهزیستی استان به راهاندازی ۱۶۷ مرکز ارائه خدمات برای مددجویان با محوریت محله محور اشاره کرد و گفت: همه ساله سالنامه آماری برای برنامهریزی برای برنامههای سال آینده تهیه میشود و برشهای لازم به تبع آن تهیه و به شهرستانها ابلاغ میشود.
وی با تاکید بر اینکه با وجود وضعیت کرونایی منجر به ایجاد شرایط ویژه کرده است، گفت: ۱۵۰ مرکز نگهداری وجود دارد که ۳۸۰۰ نفر در آنجا نگهداری میشود که فقط ۲۸۰ نفر مبتلا به کرونا شده و ۲۲ نفر نیز از بین آنها فوت شدهاند که بالای ۸۰ سال بودند.
صحاف متذکر شد: شیوهنامه اجرایی نیروهای داوطلب برای جمعآوری بانک اطلاعاتی آمده است که این طرح برای روزهای احتمالی بحرانی در آینده است که اگر روزی شرایط بحرانی وجود داشت، بتوان از این نیروها استفاده کرد.
وی بیان داشت: با توجه به اینکه قشر ما آسیبپذیر هستند از اینرو ۸۵ درصد واکسن آنفولانزا بین این قشر توزیع شده است.
مدیرکل بهزیستی استان گفت: ۱۰ هزار و ۸۹۰ نفر نیز پشت نوبت برای دریافت مستمری از بهزیستی استان هستند که قبل از بررسی پروندهها، به علت کرونا از کمکهای موردی نیز استفاده کردهاند.
وی با تاکید بر اینکه هدف اصلی ما گسترش مراکز نگهداری سالمندان نیست بلکه هدف خانه محوری است، گفت: نگهداری سالمندان در نزد خانوادهها منجر به پیشگیری از بیماریها از جمله آلزایمر هم میشود.
صحاف یادآور شد: یک هزار مهدکودک با ۴۵ هزار کودک تحت پوشش در استان وجود دارد که بعد از کرونا با یک سوم ظرفیت شروع به کار کرده است.
وی ادامه داد: در ابلاغیه اردیبهشت وزارتخانه مهدکودکی مرکزی است که اخذ مجوز از بهزیستی انجام میگیرد که در بند ششم این ابلاغیه آمده است که مهدکودک برای بهزیستی است و تهیه محتواهای آن بر عهده آموزش و پرورش میباشد.
مدیرکل بهزیستی استان گفت: ۱۷ مهدهای قرآنی در سطح استان وجود دارد که مجوز را از بهزیستی گرفتهاند.
وی با اشاره بر اینکه ۱۷ مرکز اورژانس اجتماعی با ۱۵۰ نیرو وجود دارد، گفت: در جاهایی که اورژانس اجتماعی وجود ندارد قطعا پایگاههای اجتماعی وجود دارد که همه این اورژانسهای اجتماعی بیش از ۲۵ هزار نوع خدمات دادهاند.
صحاف ادامه داد: مجوز ازدواج آسان(موسسه های همسریابی) را بهزیستی استان صادر نمیکند که فقط در استان ما یک مرکز وجود دارد که آن نیز فعالیت آنچنانی ندارد.