خبرگزاری کار ایران

پس از گذشت بیش از ۴ دهه انتظار؛

عشایر، کشت بهاره را در اراضی تحت مالکیت خود انجام می‌دهند/ ضرورت تفکیک اراضی عشایر از کشت و صنعت

عشایر، کشت بهاره را در اراضی تحت مالکیت خود انجام می‌دهند/ ضرورت تفکیک اراضی عشایر از کشت و صنعت
کد خبر : ۹۸۲۷۸۱

استاندار اردبیل گفت: صدور سند واگذاری اراضی به عشایر غیور مغان بعد از مصوبه هیات دولت پیگیری می شود و عشایر کشت بهاره را در اراضی تحت مالکیت خود انجام می دهند.

به گزارش ایلنا، اکبر بهنام‌جو در دیدار روسای طوایف و ریش سفیدان عشایر مغان که در بخشداری اسلام آباد برگزارشد، اظهار کرد: دغدغه اصلی عشایر رسیدن به حقوق عرفی خود بیش از ۴۰ سال انتظار بود که خوشبختانه با پیگیری های شبانه روزی و با تصویب هیات دولت محقق شد.

وی با بیان اینکه این قول به دلیل شیوع کرونا چند ماه به تعویق افتاد، عنوان کرد: اراضی واگذاری به عشایر محدوده کشت و صنعت باید از زمین های کشت و صنعت تفکیک شود و در اختیار این طیف غیور قرار گیرد.

استاندار اردبیل با اشاره به اینکه نقشه تفکیک اراضی طی جلسات متعدد مشخص شده است، گفت: این اراضی حق بلاشک عشایر بوده که سالیان سال مورد گلایه قرار گرفته بود که خوشبختانه در دولت تدبیر و امید با پیگیری های انجام شده محقق خواهد شد و قبل از پایان دولت دوازدهم برای همه واجدین شرایط مستقر در منطقه سند مالکیت صادر می شود.

وی ضمن تقدیر از راهنمایی های نماینده ولی فقیه در استان و همکاری نمایندگان تصریح کرد: همه باید دست به دست هم دهیم آرامش، امید و آسایش را برای خانواده های عشایر ایجاد کنیم و هیچ مشکلی برای تفکیک اراضی عشایر وجود ندارد.

اکبر بهنام جو ادامه داد: باطل شدن واگذاری کشت و صنعت هیچ تاثیری در تفیک زمین های عشایر و حق آنها ندارد چرا که مصوبه دولت برای حق عرفی آنها این است که از زمین های کشت و صنعت کسر و به اسکان، اراضی کشت و دامپروری عشایر اضافه شود.

استاندار اردبیل نحوه واگذاری را بسیار ساده بر شمرد و گفت: خوشبختانه زمین تخصیص داده شده به عشایر بین سازمان جهاد کشاورزی و بنیاد مسکن تقسیم شده و این دستگاه‌ها با شناسایی افراد واجد شرایط زمین‌های مشخص شده را طبق نقشه در اختیار عشایر قرار می دهند.

استاندار اردبیل با تاکید بر اینکه رضایت خداوند و رضایت مسئولان، رضایت عشایر است، افزود: همه ما در راستای ایجاد آرامش و رضایت عشایر زحمتکش تلاش می‌کنیم و بطور قطع این تقسیم‌بندی اراضی بین عشایر به نفع این طیف از اهالی خواهد بود.

گفتنی است، در این دیدار چهار تن از روسای طوایف و معتمدان روستاهای محدوده کشت و صنعت مغان پیشنهاد و مشکلات خود را مطرح کردند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز