بخش زایشگاه و اتاق عمل بیمارستان امام هادی (ع) دیر راه اندازی شد
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر گفت: بخش زایشگاه و اتاق عمل بیمارستان امام هادی (ع) دیر دارای ۱۱ تخت با تجهیزات کامل و به روز، راهندازی شد.
به گزارش ایلنا، احمد آخوندی در این آیین ضمن تقدیر از تمامی دست اندر کاران تکمیل و تجهیز بیمارستان افزود: یکی از دغدغههای حوزه درمان شهرستان دیّر تکمیل و تجهیز بیمارستان امام هادی (ع) بود که تلاش فرماندار ، نماینده مردم در مجلس، امام جمعه و نگاه ویژه ریاست دانشگاه علوم پزشکی و معاون درمان دانشگاه و خیرین شهرستان محقق شد.
وی افزود: از زمان افتتاح بیمارستان در دولت تدبیر و امید تلاشها و اقدامات خوبی در زمینه تکمیل و تجهیز بیمارستان اتفاق افتاده است که در گام اول در سال 96 و 97 بخش های اورژانس ، آزمایشگاه ، داروخانه ، اوزون تراپی و درمانگاه تخصصی راه اندازی شد.
وی ادامه داد: در سال 98 و 99 تلاشهای مستمری شکل گرفت که با راهاندازی سیستم تصفیهخانه ، سیستم اکسیژنسانترال ، بخش استریل ( سی اس آر ) مرکزی ، سیستم امحا زباله عفونی ، دیزل ژنراتور و سیستم بویلر و چیلر و رختشوی خانه ، عملا زیرساختهای لازم برای راهاندازی اتاق عمل و زایشگاه شکل گرفت.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیّر با اشاره امکانات اتاق عمل و زایشگاه بیمارستان امام هادی (ع) گفت: زایشگاه بیمارستان دارای 9 تخت و تجهیزات زایمان و بستری مادر و نوزاد بوده و بخش اتاق عمل نیز دراری دو اتاق فعال جراحی با تجهیزات و ستهای جراحی و ماشین بیهوشی است.
فرماندار شهرستان دیر نیز با اشاره به اعتبارات سفر ریاست جمهوری گفت: مبلغ ۶ میلیارد تومان مصوب شده که ۴ میلیارد آن تخصیص یافته و ۲ میلیارد آن نیز اقدامات لازم تشخیص آن انجام شده که لازمه از مدیریت سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تقدیر کرد.
کریم علی حسنی گفت: با راه اندازی بخش های جدید بیمارستان تعداد ۲۵ نفر از پرسنل فنی که بدلیل عدم راه اندازی زایشگاه و اتاق عمل در بیمارستانهای سایر مناطق استان فعال بودند بازگشت به کار در بیمارستان امام هادی (ع) دیر شدند.
وی با اشاره به ایجاد پد بالگرد در بیمارستان گفت: با همکاری بسیار خوب شهرداری های دیر و بردستان این پد بالگرد ایجاد شده که نقش مهمی اعزام به موقع و احتمالی و دریافت خدمات خدمات تخصصی درمانی سایر بیمارستان ها وجود دارد.
وی با بیان اینکه خیرین برای تجهیز و راه اندازی بیمارستان سنگ تمام گذاشتند گفت: مردم خیر دیر بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان کمک های نقدی و غیر نقدی به بیمارستان داشتند و همچنین شرکت متانول کاوه که یک دستگاه سونوگرافی به این بیمارستان اهدا سپاسگزاری می شود.
وی با اشاره به احداث بخش دیالیز بیمارستان خاطرنشان کرد: بخش دیالیز بیمارستان با ۵۰ درصد پیشرفت فیریکی توسط خیّر در حال ساخت است و شرکت شیمیایی متانول نیز برای تامین ۲ تخت دیالیز قول همکاری داده است.
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز عنوان کرد: تعداد ۷ پزشک متخصص به بیمارستان دیر اختصاص یافته است که آن شاالله بتوانند خدماتی در خور شأن مردم شریف این شهرستان ارایه شود.
جعفر زارع زاده افزود:تخصص های زنان، جراحی، اطفال، داخلی ، سونوگرافی، طب فیزیکی، بیهوشی تشخیصی داده شده و ان شاالله در مراحل بعد توزیع پزشکان متخصص رشته قلب و عروق هم به این بیمارستان اختصاص می یابد.
امام جمعه دیر نیز در این آئین با تقدیر از تلاش مدافعان سلامت در ایام شیوع کرونا گفت: یکی از آرزوهای دیرینه مردم راه اندازی و تکمیل بیمارستان بوده که با تلاش همه عزیزان امروز شاهد راه اندازی اتاق عمل و زایشگاه آن هستیم.
حجت الاسلام سید علی حسینی با اشاره به هفته سالمندان گفت: یکی از معضلات جدی کشور بحث پیری جمعیت است که باید این مسئله و زنگ خطر را جدی گرفت و برنامه ریزی برای تسهیل امر ازدواج جوانان و فرزند آوری داشت.
نماینده مردم در مجلس نیز با بیان اینکه یکی از دغدغه های اصلی بنده ارتقا سطح سلامت حوزه انتخابیه بوده است گفت: یکی از موضوعاتی که بعد از اعتماد مردم و توفیق حضور در مجلس شورای اسلامی در دستور کار قرار گرفت بحث بیمارستان و تکمیل و تجهیز آن بود که با برگزاری جلسات و رایزنی های متعدد و مستمر خوشبختانه امروز شاهد راه اندازی بخش دیگری از این بیمارستان هستیم.
حجت الاسلام موسی احمدی با اشاره به وضعیت بیمارستان و پیشینه آن گفت: هر کجا که نیاز باشد و منافع مردم در میان باشد در کنار مردم هستیم و پیگیر دغدغه پرسنل از قبیل وضعیت استخدامی، مطالبات ، حقوق و بیمه هستم.