معاون صنایع دستی بوشهر:
دو رشته صنایع دستی در بوشهر احیا می شود
![دو رشته صنایع دستی در بوشهر احیا می شود](https://cdn.ilna.ir/thumbnail/2XEcJtIMuCJv/YdHYY4gWkVxziNocTLLHoQVar3TrxmvO0e6SENMutiBXz7JNO2nT2KLgCR9h7O_-yMtFV2AKWHv4l_4LeI27Qq4xQIoDjB_gIQDHEiqNepRBeBVXNnV0pi7bqT_skdu27otfNPZWXfo,/%DA%A9%D9%84%D8%A7%D9%87.jpg)
معاون صنایع دستی استان بوشهر از احیای دو رشته صنایع دستی در این استان خبر داد.
به گزارش ایلنا، لیلا رحیمی در این باره گفت: دو رشته صنایع دستی گلیم گنخک و بادله کنگان در سال جاری احیا و باز زنده سازی می شود.
وی افزود: یکی از اولویت های ما در معاونت صنایع دستی استان نگاه ویژه و برنامه ریزی برای باز زنده سازی رشته های منسوخ شده صنایع دستی در استان است.
معاون صنایع دستی بوشهر گفت: گلیم گنخک با بافت سنتی منحصربه فرد برخواسته از هنر مردمان خطه جنوب است که متاسفانه با گذشت زمان به دست فراموشی سپرده شده و ما در گام نخست تلاش خواهیم کرد تا این رشته احیا شود و در دسترس علاقمندان قرار بگیرد.
رحیمی اضافه کرد: بادله دوزی یکی از رشته های زیبای صنایع دستی بوده که از بهم پیوستن چند نوع زری با یکدیگر، به طوری که زری بزرگ در وسط و زری های کوچک در اطراف قرار می گیرند و به شکل نوارهایی با پهنای ۱۵ سانتیمتر تولید می شود و در تزیین لباس های زنانه کاربرد دارد.
وی گفت: در خصوص رشته بادله دوزی در حال تحقیقات میدانی و بررسی های فنی هستیم تا خاستگاه این رشته به طور دقیق مشخص شود و مراحل بعدی کار برای احیای این هنر انجام شود.
معاون صنایع دستی بوشهر در پایان یادآور شد: این معاونت تاکنون موفق به احیای سه رشته عبابافی روستای کردوان، چوقه بافی روستای بوحیری و حصیر بافی دشتی شده که بی تردید تلاش در این زمینه بار هنری تولیدات صنایع دستی را افزایش می دهد.