خبرگزاری کار ایران

رئیس بهزیستی نیشابور مطرح کرد:

جذب بیش از یک میلیارد ریال اعتبار جهت مناسب سازی مسکن و خودروی توانجویان بهزیستی نیشابور

جذب بیش از یک میلیارد ریال اعتبار جهت مناسب سازی مسکن و خودروی توانجویان بهزیستی نیشابور
کد خبر : ۹۶۰۱۳۸

رئیس اداره بهزیستی شهرستان نیشابور گفت: از ابتدای سال گذشته تاکنون اعتباری به مبلغ یک میلیارد و ٩۵٠ میلیون ریال جهت مناسب سازی مسکن و خودروی توانجویان دارای معلولیت درجه متوسط و شدید جذب شده است.

به گزارش خبرنگار ایلنا از نیشابور ، علی صدر در این خصوص افزود: این مبلغ پس از بازدید و تایید کارشناس مناسب سازی اداره به تعداد ۸۰ توانجو دارای واجد شرایط پرداخت شد که سقف تسهیلات بلاعوض در مناسب‌سازی مسکن تا مبلغ ۴۴ میلیون ریال و خودرو تا مبلغ ٢٢ میلیون ریال است.

وی اظهار داشت: مناسب سازی یعنی اصلاح محیط و تدارک وسایل حمل و نقل بطوریکه افراد دارای معلولیت قادر باشند آزادانه و بدون خطر در محیط پیرامون خود اعم از اماکن عمومی، معابر، محیط شهری و بین شهری و ساختمان‌های عمومی حرکت کنند و از تسهیلات محیطی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی با حفظ استقلال فردی لازم بهره مند شوند.

صدر ادامه داد: این مسئله طیف وسیعی از افراد جامعه نظیر سالمندان، کودکان و زنان باردار، افراد دارای اضافه وزن و بطور کلی افراد دارای کم توانی و یا ناتوانی دائمی و یا موقتی را شامل می شود، بنابراین مناسب سازی یکی از راهکارهای ارتقای کیفیت زندگی امروز و فردای ماست.

رئیس اداره بهزیستی نیشابور با بیان اینکه این اداره از ابتدای سال ۹۸ تاکنون تعداد ۵۶ درخواست پلاک ویژه معلولین را پیگیری و اقدام کرده است‌، گفت: پلاک ویژه خودروی معلولین به دارندگان خودرو دارای معلولیت جسمی درجه متوسط به بالا تعلق می گیرد که براساس آن تسهیلات ویژه ای جهت دریافت سهمیه سوخت بیشتر، مساعدت در پرداخت بهای پارک حاشیه ای و طرح های ترافیکی در شهرهای بزرگ اختصاص می یابد. 

صدر افزود: جایگاه پارک ویژه معلولین بدلیل شرایط خاص استفاده از تجهیزات کمکی و صرف زمان بیشتر مختص معلولین و جانبازان دارای پلاک ویژه می باشد که بر این اساس قانونگذار  مبلغ یک میلیون ریال جریمه  نقدی در صورت پارک خودروهای فاقد پلاک ویژه در این جایگاه‌ها اعمال می کند.

وی خاطر نشان کرد: اداره بهزیستی نیشابور در حال حاضر تعداد ۸۴ نفر دانشجو دارای معلولیت درجه متوسط به بالا، فرزندان زنان سرپرست خانوار، فرزندان دارای سرپرست معلول درجه شدید و خیلی شدید و فرزندان مراکز تحت نظارت بهزیستی را در کلیه دانشگاه‌های سراسر کشور و  در تمامی مقاطع تحصیلی تا سقف پرداختی ۴۰ میلیون ریال در هر ترم تحصیلی به عهده دارد و این دانشجویان می‌توانند پس از ثبت نام با داشتن مدارک تحصیلی مربوطه به امور دانشجویی مراجعه کنند و اطلاعات تحصیلی خود را توسط واحد مربوطه در سامانه دانشجویی ثبت کنند.

رئیس اداره بهزیستی نیشابور با بیان اینکه به مناسبت هفته دولت ٢ طرح در این شهرستان افتتاح شد، گفت: کارگاه تولید مبل توسط افراد بهبود یافته با اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریال و با اشتغال ۷ نفر بهبود یافته افتتاح شد. 

صدر افزود: همچنین کارگاه تولید خیاطی زنان سرپرست خانوار که مشغول به تولید ماسک، گان و سرویس آشپزخانه هستند با اعطای تسهیلات ۵۰۰ میلیون ریال و دوره های آموزش خیاطی و تسهیلات بلاعوض، این کارگاه ۲۲ نفر اشتغالزایی داشته است.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز