خبرگزاری کار ایران

معاون استاندار اعلام کرد:

تخصیص بیش از پنج میلیارد تومان به حاشیه نشینی در البرز/ توقف آسیب‌های اجتماعی با التزام به قانون و مشارکت مردم و مسئولان شدنی است

تخصیص بیش از پنج میلیارد تومان به حاشیه نشینی در البرز/ توقف آسیب‌های اجتماعی با التزام به قانون و مشارکت مردم و مسئولان شدنی است
کد خبر : ۹۵۳۶۱۵

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز گفت: با توجه به اینکه مناطق حاشیه‌نشین، محروم و کم برخوردار مأمن و کانون انواع آسیب‌ها هستند، عمده اعتبارات مقابله با آسیب‌های اجتماعی در استان به مناطق حاشیه‌نشین اختصاص یافت.

به گزارش ایلنا، نورمحمد فردی در جلسه کارگروه ارتقای وضعیت امور اجتماعی، فرهنگی و توسعه سلامت استان، تهیه و تدوین برنامه عملیاتی کارگروه تخصصی امور اجتماعی استان را یکی از مهم ‌ترین اقدامات این حوزه در سال 98 برشمرد و گفت: سال گذشته بیش از 5 میلیارد و 365 میلیون تومان اعتبار به آسیب‌های اجتماعی در استان اختصاص یافت.

وی افزود: از این تعداد یک میلیارد 798 میلیون تومان برای تجهیز اماکن فرهنگی مناطق حاشیه نشین و 3 میلیارد 567 میلیون تومان برای اعتبارات هزینه ای کنترل و کاهش آسیب های اجتماعی از جمله ؛ طلاق، اعتیاد، مفاصد اخلاقی، حاشیه نشینی، مناطق حاد بحرانی، کودکان کارو خیابان، طرح نماد نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان اخصاص یافته است. 

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری البرز گفت: التزام به قانون و هماهنگی همه نهاد های فرهنگی و اجرایی مربوطه میتواند در تثبیت زندگی و بالا بردن سبک زندگی و دوری از تعارضات اجتماعی در راستای توقف و کاهش آسیب های اجتماعی استان کمک کند. 

وی با بیان اینکه کاهش آسیب های اجتماعی نیازمند پژوهش محوری است، افزود: محورهای این کارگروه دغدغه همه کسانی است که در حوزه‌های فرهنگی و اجتماعی تلاش می‌کنند زیرا مسایل اجتماعی به صورت زنجیروار و مانند دانه های تسبیح به هم پیوسته و بر هم تاثیر می‌گذارند.

معاون‌سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار البرز افزود: ماموریت اصلی کارگروه ارتقای وضعیت امور اجتماعی ، فرهنگی و توسعه سلامت استان این است که در کنار آسیب های اجتماعی  با استفاده از ظرفیت سرای محله برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی با کمک معتمدین و تشکل‌های غیردولتی تاثیرگذار در آموزش خانواده ها در برابر آسیب های اجتماعی گام بردارند. 

فردی در ادامه به اهمیت تشکل های محله ای در پیشگیری از آسیب های اجتماعی اشاره کرد و افزود: سرای محله ها به عنوان بستری برای گسترش مشارکت شهروندان و واسطه بین مدیریت کلان شهری و شهروندان عمل می‌کند و مدیریت شهری را به شیوه از پایین به بالا و با صرف هزینه کمتر و بازدهی و کارآمدی بیشتر امکان پذیر می‌کند.

معاون استاندار تصریح کرد: مشارکت توام مردم و مسئولان پیشران در کاهش آسیب های اجتماعی هستند. 

وی افزود: در راستای فرایند بازآفرینی شهری شهرداری‌ها و دستگاه‌های اجتماعی ذیربط که در یک شبکه همکاری و هم افزایی بین بخشی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی گام برداشته و این محلات و افراد ساکن در آن را توانمند ساخته، شرایط زندگی آنها را بهبود و شاخص‌های امنیت اجتماعی را ارتقاء دهند.

انتهای پیام/
ارسال نظر
پیشنهاد امروز