زنگنه خبر داد:
تشکیل قرارگاه جهادی زعفران با سرمایهگذاری ۲۰۰ میلیارد ریالی در خراسانرضوی
نماینده مردم تربتحیدریه، مه ولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی از تشکیل قرارگاه جهادی زعفران در زاوه خراسان رضوی خبر داد.
به گزارش ایلنا از مشهد، محسن زنگنه از امضای تفاهمنامه با چند صادر کننده زعفران خبرداد و اظهار داشت: با چند صادر کننده، تفاهم شد که زعفران مورد نیاز خود را به صورت مستقیم از کشاورزان خراسان رضوی خریداری کنند که ارزش آن حدود ۱۰ هزار میلیارد ریال است.
نماینده مردم تربتحیدریه، مهولات و زاوه در مجلس شورای اسلامی از تشکیل قرارگاه جهادی زعفران در زاوه خراسان رضوی خبرداد و گفت: این قرارگاه زعفران با حضور بخش خصوصی و معین اقتصادی شهرستان تشکیل شد و در گام نخست ۲۰۰ میلیارد ریال برای آن سرمایهگذاری شده است که بخشی از این میزان از محل آورده شخصی و بقیه از محل گردش مالی آن تامین میشود.
زنگنه هدف از تشکیل این قرارگاه را کاهش خام فروشی و افزایش ارزش افزوده زعفران عنوان کرد و افزود: زعفرانی که به صورت گل فروخته میشود مانند پستهای است که در خوشه به فروش میرسد بنابراین هدف اولیه ما امسال حفظ ۲۰ درصد زعفران منطقه است که در سال آینده این رقم باید به میزان ۸۰ درصد افزایش یابد و این مهم با همکاری تولید کنندگان میسر خواهد بود.
وی از راهاندازی ۴۰ پایگاه فرآوری زعفران در آینده نزدیک در منطقه تربتحیدریه خبرداد و اظهار داشت: در قالب این طرح، پاک و خشک کردن زعفران با دستگاههای استاندارد برای تولیدکنندگان به صورت رایگان انجام خواهد شد و هزینه این کار نیز از محل ارزش افزودهای که در بازار از محصول خشک زعفران افزایش یافته از تولید کننده دریافت میشود.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی با بیان این که اصلاح ساختار بودجه کشور، از اولویتهای اصلی مجلس شورای اسلامی است افزود: اصلاح ساختار بودجه یک کار زمانبر است اما به طور حتم اثر مثبت این طرح را مردم در سال آینده در سفره معیشتی خود احساس خواهند کرد.
زنگنه با بیان این که مالیات بر عایدی سرمایه دربازار بورس، طلا و سکه یکی از اهداف اصلاح ساختار بودجه است افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار میلیارد ریال مبادلات در بورس انجام میشود و اگر یک در هزار از این مبادلات، مالیات کسر شود، سالانه ۶ هزار میلیارد ریال مالیات تنها از بازار بورس اخذ میشود و این در حالی است که مجموع بودجه عمرانی کشور سالانه پنج هزار و ۷۱۰ میلیارد ریال است.
وی همچنین از اصلاح ساختار بودجه در صندوق بازنشستگی و شرکتهای بخش خصوصی خبرداد و افزود: در صورت تحقق این مهم بسیاری از مشکلات رفع خواهد شد.
عضو کمیسیون برنامه و بودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی گفت: سطح سواد سیاسی دانشگاه، مدارس، نخبگان و مجموعههای فرهنگی، با نقطه مطلوب فاصله دارد که برای ارتقای آن به خبرنگاران و مجموعه اصحاب رسانه نیازمندیم.