سخنگوی شورای شهر تبریز:
دریافتی قشر کارگر مسکن را به یک کالای لوکس تبدیل کرده است/ شورای پنجم از کارهای تبلیغی و ویترینی دور است
رئیس فراکسیون کارگری شورای شهر تبریز گفت: متاسفانه شرایط اقتصادی و میزان دریافتی قشر کارگر و حقوق بگیر، سبب شده که مسکن به یک کالای لوکس تبدیل شود و هر کسی امکان دسترسی به آن را نداشته باشد.
به گزارشخبرنگار ایلنا،کریم صادق زاده تبریزی در بازدید از پروژههای تعاونی مسکن ریخته گری تراکتورسازی، اظهار کرد: در این دوره از شورا، سه سال است که بدهی دورههای قبلی شهرداری پرداخت میشود و از جمله اقداماتی است که به چشم نمیآید.
وی گفت: متاسفانه رویه غلطی در دوره قبلی با اخذ وام صورت گرفته و شهرداری تبریز هم مجبور به پرداخت جریمه شش درصدی برای آن بود، از این رو پرداخت وامها در اولویت قرار گرفت.
وی با بیان اینکه شهرداری تبریز ماهیانه بالغ بر 100 میلیارد تومان حقوق پرسنل خود را بدون دغدغه پرداخت میکند، اضافه کرد: یکی از اقدامات مهم شورا، پیگیری برای جلوگیری از تصاحب میلیاردها تومان از اراضی شهرداری از طریق دادگستری است.
صادق زاده تبریزی، احداث 34 پارک جدید در مناطق محروم را از مصوبات شورا خواند و گفت: شورای شهر در این دوره حامی کارگران بوده و نمونه آن را در اختصاص زمین برای احداث بیمارستان 327 تختخوابی تامین اجتماعی تبریز میتوان دید.
وی گفت: این پروژه که مصوب سال 87 هیآت دولت بود در نهایت با اعطای زمین، طی سه مصوبه اعضای محترم شورای شهر تبریز احیا شد؛ خوشبختانه بهای این زمین به میزان 102 میلیارد تومان از طریق اوراق سهام فراهم شد و به یاری خدا با اختصاص 1000 میلیارد تومان اعتبار از سوی تامین اجتماعی احداث آن آغاز میشود.
سخنگوی شورای شهر تبریز تاکید کرد: شورای پنچم تلاش کرده تا از کارهای ویترینی و تبلیغی خارج شود.
وی افزود: در این شرایط ما به عنوان نماینده مردم بایستی از تمامی نهادهایی که در بخش مسکن فعالیت دارند حمایت کنیم و در مجموعه شهرداری شرایط را به نحوی فراهم کنیم که موانع تولید مسکن به ویژه اقشار مفید و موثر واقعی جامعه را رفع کنیم.
وی در ادامه با اشاره به فعالیتهای هیات مدیره شرکت تعاونی مسکن ریخته گری تراکتورسازی در اجرای پروژههای مسکونی برای کارگران این کارخانه، گفت: متاسفانه شرایط اقتصادی و میزان دریافتی قشر کارگر و حقوق بگیر اکنون سبب شده که مسکن به یک کالای لوکس تبدیل شود و هر کسی امکان دسترسی به آن را نداشته باشد.
صادقزاده تبریزی گفت: در این شرایط ما به عنوان نماینده مردم بایستی از تمامی نهادهایی که در بخش مسکن فعالیت دارند، حمایت کنیم و در مجموعه شهرداری شرایط را به نحوی فراهم کنیم که موانع تولید مسکن به ویژه اقشار مفید و موثر واقعی جامعه را رفع کنیم.
وی، بخش تعاون را یکی از مهمترین بسترهای اقتصاد سالم عنوان کرد و گفت: طبق قانون اساسی باید 25 درصد از اقتصاد کشور در بخش تعاون مستقر شود که اگر این اقدام اتفاق بیافتد تحول چشمگیری در معیشت مردم به وجود میآید.
وی افزود: یکی از بخشهای مهم فعالیت تعاونیها در بحث مسکن است که میتواند نقش مهمی را در تامین مسکن در این شرایط سخت اقتصادی فراهم کند.