زارع در دیدار مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید مطرح کرد؛
پرداخت تسهیلات برای ایجاد مراکز عرضه و فروش محصولات روستایی / افزایش توانمندسازی جوامع محلی برای تحقق اشتغال پایدار
استاندار گیلان پرداخت تسهیلات لازم برای ایجاد مراکز عرضه و فروش محصولات روستایی در مناطق شهری را گامی جدی برای حمایت از اشتغال پایدار در روستاها خواند و تأکید کرد: افزایش توانمندسازی و مشارکت پذیری جوامع محلی با هدف اشتغالزایی، مورد توجه باشد.
به گزارش ایلنا از رشت، ارسلان زارع در دیدار مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید کشور، با اشاره به عملکرد مناسب این صندوق در جلب رضایتمندی ارباب رجوع بیان کرد: لازم است متناسب با شعار جهش تولید پرداخت تسهیلات به طرح های مرتبط با اشتغالزایی بیشتر مورد توجه باشد.
وی زنجیره آموزش، تولید، بازاریابی و فروش را در رونق اشتغال بویژه اشتغال روستایی مهم خواند و به جوانان دانش آموخته بخش کشاورزی استان اشاره و اضافه کرد: ظرفیت های زیادی در مناطق مختلف استان برای تولید محصولات متنوع کشاورزی وجود دارد که قراردادهای مبتنی بر تولید و همچنین فروش تضمینی، در این بخش موثر است.
وی ادامه داد: برای مراکز عرضه و فروش محصولات روستایی خصوصا صنایع دستی، در مناطق شهری، زمین هایی در اختیار شهرداری هاست که می تواند مورد استفاده قرار گیرد.
زارع تأکید کرد: این برنامه از شهرستان رشت به مرحله اجرا گذاشته شود و باید گیلان در خصوص ایجاد مراکز عرضه و فروش محصولات روستایی در مناطق شهری، در سطح کشور پیش رو باشد.
اصغر نورالله زاده مدیرعامل صندوق کارآفرینی امید نیز در این دیدار؛ ایجاد کسب و کار را امری مهم خواند و گفت: آماده هم افزایی با دستگاههای اجرایی برای تامین اعتبار ایجاد بازارچه های عرضه و فروش محصولات روستایی در شهرهای مختلف هستیم.
وی کمک به تامین اعتبار طرح هایی که در شهرها در حال انجام است را از دیگر اقداماتی خواند که صندوق کارآفرینی امید می تواند همکاری های لازم را داشته باشد و افزود: از کارآفرینانی که علاقمند به دریافت تسهیلات مرتبط باشند ، حمایت می کنیم.
وی بیان داشت: صندوق کارآفرینی امید ، مزیت های روستاها را محور توسعه قرار داده و اجرای طرح روستای بدون بیکار در راستای همین برنامه است.