خبرگزاری کار ایران

کرمانی مطرح کرد:

فعالیت معین‌های اقتصادی در خراسان رضوی باید نهادینه شود

فعالیت معین‌های اقتصادی در خراسان رضوی باید نهادینه شود
کد خبر : ۹۳۶۳۸۹

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی گفت: موضوع مثلت اقتصادی و فرهنگی و فعالیت معین های اقتصادی برای رونق کسب و کارهای کوچک و رشد اقتصادی شهرهای و روستاهای استان، باید نهادینه شود.

به گزارش ایلنا از مشهد، میثم کرمانی در سومین نشست تبیین اقدامات معین‌های اقتصادی و فرهنگی خراسان رضوی، اقدامات و عملکرد این سازمان به عنوان یکی از ۲۲۹ معین اقتصادی فعال استان در ارایه آموزش‌های حوزه کسب و کار، تسهیل در سرمایه‌گذاری و توانمندسازی مردم در مناطق شهری و روستایی و توسعه اقتصادی بخش های واگذار شده به این نهاد، تشریح کرد.

وی افزود: سازمان همیاری شهرداری‌های خراسان رضوی، نهادی عمومی و غیردولتی است که با سرمایه شهرداری استان ایجاد شده و بر اساس مدل ابتکاری مثلث توسعه اقتصادی و فرهنگی استاندار خراسان رضوی به عنوان معین اقتصادی شهرستان طرقبه شاندیز، شهر کاشمر و روستای فدیشه نیشابور فعالیت دارد.

مدیرعامل سازمان همیاری‌های شهرداری خراسان رضوی، اقدامات معین های اقتصادی به صورت دستوری و ابلاغی صورت نمی گیرند، گفت: هر معین اقتصادی با توجه به وظیفه اجتماعی اش باید دانش، اطلاعات و راهنمایی خود را به شهروندان زیر مجموعه اش انتقال و فرهنگ کارآفرینی و توانمندسازی را ترویج دهد زیرا توسعه دستوری انجام نمی‌شود بلکه از کوچکترین مولفه‌ها شکل می‌گیرد.

وی در تشریح اقدامات سازمان همیاری خراسان رضوی به عنوان معین اقتصادی، ادامه داد: در حال حاضر، ۲۸ صندوق با هزار و ۳۰۰ نفر عضو  و بیش از 130 نفر اشتغال زایی در شهرستان طرقبه شاندیز و همچنین 19 صندوق با حدود 950 نفر عضو و بیش از 405 نفر اشتغال زایی در شهر کاشمر ایجاد شده است.

کرمانی همچنین گفت: خیاطی، پسماند، کالای خواب، بسته بندی تخم ماکیان، گردشگری، مهدقرآن، گلخانه، گیاهان دارویی، شیرینی پزی، صنایع دستی، عروسک دوزی از جمله مشاغلی است که با حمایت صندوقهای ایجاد شده، فعالیت دارند.

وی با اشاره به راه اندازی سامانه معین کالا توسط سازمان همیاری شهرداریهای خرسان رضوی، بیان داشت: این سامانه اینترنتی نیز در راستای اقدامات معین های اقتصادی در حال تکمیل شدن است و به زودی آغاز به کار خواهد کرد و در واقع کار عرصه و فروش تولیدات، محصولات و خدمات  صندوق های خرد، کارآفرینان، مشاغل خانگی و ...  است که به واسطه تلاش های معین های اقتصادی توسط در سطح شهرها و روستاهای استان تولید می شوند را برعهده خواهد داشت.

وی با بیان اینکه باید فرهنگ خواستن، توانستن است را جا بیندازیم افزود: بیشتر اعضای صندوق‌ها با میانگین ۱۸ تا ۴۰ سال و ۷۰ درصد آنها بانوان هستند و در کاشمر بسیاری از خانوارهای بی سرپرست یا بدسرپرست در حوزه وارد این فعالیت‌ها شدند. در این فعالیت‌ها توانمندسازی در کنار حل مشکلات بوروکراسی واحدهای تولیدی مورد توجه است.

کرمانی تصریح کرد: این فعالیت‌ها اجتماعی است؛ وقتی آموزش خوب داده شود چون منابع را خود مردم تامین کرده‌اند انگیزه بیشتری برای حفظ آن دارند.

مدیرعامل سازمان همیاری شهرداریهای خراسان رضوی با بیان اینکه موضوع برنامه ها و فعالیتهای معین های اقتصادی باید نهادینه شود خاطرنشان کرد: باید در حوزه امور مربوط به معین اقتصادی قائل به برنامه‌های بلند مدت باشیم تا این طرح با تغییر و جابه جایی مسئولان دچار مشکل نشود. قطعاً اگر اصول کار را بر مبنای اتفاقات نهادینه شده در برنامه‌های توسعه‌ای کشور و استان ببینیم این طرح در هرصورت راه خود را ادامه خواهد داد.

انتهای پیام/
ارسال نظر
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    اخبار از پلیکان
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
    اخبار روز سایر رسانه ها
      اخبار از پلیکان
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت ایلنا هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد
      پیشنهاد امروز